Kolkonjärven rannalla viihtyy

Kuus-Hukkala on avoinna ympäri vuoden. Caravan-paikkojen lisäksi alueella on myös hulppeita kokous- ja juhlatiloja.

Rantasalmella sijaitseva Kuus-Hukkala on avoinna ympäri vuoden. Alue tarjoaa caravan-paikkojen lisäksi myös monentasoista mökkimajoitusta Pikku Hukka -mökeistä järvenrantamökkeihin. Lisäksi vuokrattavissa on ylellinen Villa Hukka -huvila.

– Aluetta tullaan jatkossa kehittämään voimakkaasti. Nyt meillä on uutta se, että myös uimaranta on anniskelualueena, Harri Hakkarainen kertoo.

Kuus-Hukkalan varsinaisessa ravintolassa on A-oikeudet ja 120 asiakaspaikkaa, ja sen tilat sopivat myös juhlien ja muiden yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Myös terassi luonnollisesti löytyy.

Kesän sesonkiaikaan ravintola on avoinna lähes päivittäin, ja juomien lisäksi tarjolla on muun muassa erinomaista pitsaa ja hampurilaisia. Sesongin ulkopuolella ravintola on avoinna rajoitetusti ja tilauksesta.

Kuus-Hukkala tarjoaa palveluja yksityisten lisäksi myös esimerkiksi yrityksille.

– Villa Hukka, ravintola ja Saunamaailma paljuineen tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet juhlien ja yritystapahtumien järjestämiseen. Saunamaailman vieressä on myös savusauna, jonka voi vuokrata lisähintaan.

Kuus-Hukkalalle on myönnetty Vankkurihymiö vuonna 2020.

Hyvät peruspalvelut

Kuus-Hukkalassa caravan-paikat sijoittuvat loivasti järven suuntaan laskevalle rinteelle. Alue on väljästi suunniteltu, joten sieltä löytyy myös omaa rauhaa.

Tarjolla on yhteensä 110 sähköllä varustettua caravan-paikkaa. Kaikkiaan paikkoja on noin 200. Vuorokausipaikkojen lisäksi Kuus-Hukkalassa on myös kuukausi- ja kausipaikkoja. Alueelle on pääsy myös myöhään saapuville matkalaisille.

Karavaanarille tarjolla ovat peruspalvelut sähköineen, saunoineen, suihkuineen ja vessoineen, ja myös pyykin- ja astianpesutilat löytyvät.

Lapsille on oma leikkipaikka, joka on sijoitettu aukealle paikalle caravan-alueen ja ravintolarakennuksen väliin. Leikkipaikalla on leikkimökin ja hiekkalaatikon lisäksi muun muassa polkuautoja ja trampoliini.

Hakkaraisen mukaan alueen kävijät ovat laidasta laitaan eikä tyypillistä vierasta oikeastaan ole. Myös lemmikit ovat tervetulleita.

– Meidän erikoisuuksiamme ovat ajoharjoittelurata sekä Niva-maastoautosafarit. Lisäksi veneristeilyjä tehdään tilauksesta, Hakkarainen lisää.

Kala-apajat eivät Kuus-Hukkalassa ole mikään salaisuus.

– Meillä pääsee kalastamaan myös ohjatusti. Kolkonjärvessä on erittäin kirkas ja puhdas vesi, joten se on oikein hyvä paikka myös esimerkiksi sukeltajille.

Kuus-Hukkalassa järjestetään monipuolista ohjelmaa ympäri vuoden. Ravintolan karaoketanssien lisäksi ajoittain tarjolla on myös livemusiikkia.

– Seuraava isompi tapahtuma on tietysti juhannuksen vietto, ja 7. heinäkuuta meillä esiintyy Yölintu, Harri Hakkarainen lisää.

Kuus-hukkala.com

Teksti ja kuva: Pirjo Kärkinen

Lue myös nämä esittelyt

Kirkasvetinen Jukajärvi houkuttelee vesille

Kirkasvetinen Jukajärvi houkuttelee vesille

Juva Camping sijaitsee tasaisella paikalla Jukajärven rannalla. Alue on melojien suosiossa, sillä rannasta lähtee Oravareitti eli perhemelontaan sopiva melontareitti Juvalta Sulkavalle.

Vesipetojen unelmapaikka

Vesipetojen unelmapaikka

Top Camping Visulahden maamerkkinä on jo vuosia ollut 5-tien varrella tervehtivä dinosaurus. Dino on paikoillaan, kuten ovat myös huvipuisto sekä muut alueen aktiviteetit.

Tarjolla savolaista lupsakkuutta

Tarjolla savolaista lupsakkuutta

Hirvensalmella sijaitseva Etuniemi on ollut SF-Caravan Sisä-Savo ry:n hallinnassa jo yli 30 vuotta. Alue sijaitsee vain noin 15 minuutin matkan päässä 5-tieltä ja kuuluu myös Caravan-huippuihin.