Näköis- ja printtiopas

Leirintäoppaan tai Caravan-lehden printtiversiota voit ostaa hyvin varustetuista Lehtipisteistä tai Karavaanarin verkkokaupasta. Jos olet SF-Caravan ry:n jäsen, lehti postitetaan sinulle kotiin.

Jos olet SF-Caravan ry:n jäsen ja sinulla on verkkotunnukset sivuillemme, pääset tätä linkkiä klikkaamalla jäsensivuille ja edelleen lukemaan uusimman verkkolehtemme ilmaiseksi. Mukavia lukuhetkiä selailtavien lehtien parissa!

Verkkolehteä luetaan Lehtiluukku.fi-palvelussa – klikkaa linkki auki ja tutustu:

Tästä pääset Lehtiluukun Caravan-sivuille

Tästä näet uusimman lehden

Etsitkö vanhoja lehtiä?

Jos haluat lukea Caravan-lehden artikkeleita vanhemmista numeroista, Lehtiluukun arkistosta löydät kaikki 2010-luvun lehdet. Jos olet SF-Caravan ry:n jäsen ja sinulla on verkkotunnukset sivuillemme, pääset oheista linkkiä klikkaamalla jäsensivuille ja edelleen lukemaan vanhoja lehtiä ilmaiseksi.

Tästä pääset SF-Caravanin jäsensivujen kirjautumiseen

Leirintäoppaan digi- ja näköisversio

Leirintäoppaan digiversio on ilmainen SF-Caravan ry:n jäsenille. Jäseneksi voit liittyä täällä.

Leirintäoppaan digiversion käyttöoikeuden voi ostaa myös ilman jäsenyyttä. Vuoden käyttöoikeus mahdollistaa pääsyn kaikkeen Leirintäoppaan sivustolla julkaistuun aineistoon. Vuoden kuluttua käyttöoikeus päättyy ja pitää lunastaa uudelleen. Tilaa digiversion käyttöoikeus hintaan 20 e.