Leirintäoppaan esittely

Leirintäopas listaa Suomen kaikki kesä- ja talvileirintäpaikat sekä matkaparkit. Lisäksi opas tarjoaa leiriytymiseen liittyviä ohjeita ja vinkkejä. Leirintäoppaaseen kootaan SF-Caravan ry:n jäsenetuleirintäkohteiden palvelut, harrastusmahdollisuudet ja yhteystiedot sekä tiedot kaikista muista alan palveluista (ajokaivot, kemssan tyhjennyspaikat, huoltoliikkeet, vuokraamot ja pesupalvelut), joita karavaanari saattaa matkallaan tarvita.

Oppaassa esitellään yli 500 leirintäaluetta, pihaleirintäkohdetta ja matkaparkkia. Mukana ovat myös hiihtokeskusten caravan-alueet ja muut talvileirintäkohteet.

Leirintäkohteiden palvelut ja harrastusmahdollisuudet on kerrottu selkein symbolein. Leirintätiedoista löytyvät myös muun muassa leiriytymishinnat ja aukioloajat. Alueet kertovat itsestään myös värikuvalla. Kaikki oppaan leirintäalueet ja matkaparkit on merkitty karttaan, ja useimmille alueille on sanallinen ajo-ohje.

Leirintäoppaan tiedot perustuvat leirintäyrittäjien antamiin ja tarkastamiin tietoihin. Pääosa tiedoista päivitetään vuosittain kevättalvella, mutta digioppaaseen tietoja voidaan korjata ympäri vuoden.

Leirintäoppaan digi- ja näköisversio

Leirintäoppaan digiversio on ilmainen SF-Caravan ry:n jäsenille. Jäseneksi voit liittyä täällä.

Leirintäoppaan digiversion käyttöoikeuden voi ostaa myös ilman jäsenyyttä. Vuoden käyttöoikeus mahdollistaa pääsyn kaikkeen Leirintäoppaan sivustolla julkaistuun aineistoon. Vuoden kuluttua käyttöoikeus päättyy ja pitää lunastaa uudelleen. Tilaa digiversion käyttöoikeus hintaan 20 e.

Painetusta Leirintäoppaasta ja lehden sähköisestä näköisversiosta löydät tietoa Caravan-lehden sivuilta.