Leirintäoppaan esittely

Leirintäopas listaa Suomen kaikki kesä- ja talvileirintäpaikat sekä matkaparkit. Lisäksi opas tarjoaa leiriytymiseen liittyviä ohjeita ja vinkkejä. Leirintäoppaaseen kootaan jäsenetuleirintäkohteiden palvelut, harrastusmahdollisuudet ja yhteystiedot sekä tiedot kaikista muista alan palveluista, joita karavaanari saattaa matkallaan tarvita.

Oppaassa esitellään noin 500 leirintäaluetta, pihaleirintäkohdetta ja matkaparkkia. Mukana ovat myös hiihtokeskusten caravan-alueet ja muut talvileirintäkohteet. Leirintäkohteiden palvelut ja harrastusmahdollisuudet on kerrottu selkein symbolein. Leirintätiedoista löytyvät myös muun muassa leiriytymishinnat ja aukioloajat. Alueet kertovat itsestään myös värikuvalla.

Kaikki oppaan leirintäalueet ja matkaparkit on merkitty karttaan, ja useimmille alueille on sanallinen ajo-ohje.

Leirintäoppaan tiedot perustuvat leirintäyrittäjien antamiin ja tarkastamiin tietoihin. Pääosa tiedoista päivitetään vuosittain kevättalvella, mutta jotkin alueista saattavat tarkistaa tietojaan myös muina vuodenaikoina.

Leirintäoppaan verkkoversio on kaikkien leirintämatkailusta kiinnostuneiden vapaassa käytössä beta-vaiheessaan vuoden 2019 ajan. Sen jälkeen palvelu on ilmainen SF-Caravan ry:n jäsenille ja muuttuu maksulliseksi ei-jäsenille. Jäseneksi voit liittyä täällä.

Painetusta Leirintäoppaasta ja lehden sähköisestä näköisversiosta löydät tietoa Caravan-lehden sivuilta.