Palvelun käyttöehdot

 Leirintäalueiden tiedot perustuvat leirintäyrittäjille postitettuun kyselyyn sekä leirintäyrittäjien itse hallinnoimiin sisältöihin. Yrittäjät ovat tarkistaneet julkaistavat tiedot, ja heillä on ollut mahdollisuus tehdä sisältöihin muutoksia.

Vuoden aikana tapahtuvat muutokset ovat mahdollisia, ja yrittäjillä on oikeus tarkistaa hintoja kauden aikana. Oppaan julkaisija ei vastaa mahdollisista virheistä leirintäyrittäjien laatimissa ja hyväksymissä sisällöissä. Suurin mahdollinen korvaus virheellisen tiedon julkaisemisesta painetussa oppaassa on oikaisu Caravan-lehden seuraavassa numerossa. Tiedot korjataan myös sähköisessä Leirintäoppaassa.

Leirintäoppaan tietojen lainaaminen ilman julkaisijan lupaa on kielletty. Seuraava painettu Leirintäopas ilmestyy tulevan vuoden huhtikuussa.

SF-Caravanin jäsenten osoitteita voidaan käyttää suoramarkkinointiin. Halutessasi voit kieltää osoitteesi käytön ilmoittamalla siitä toimistoon. SF-Caravanin jäsenyyden voimassaolo tarkistetaan säännöllisesti, ja jäsenyyden päätyttyä etuna saatu hyöty lakkautetaan.

SF-Caravan ry:n yhteystiedot löydät liiton sivuilta.