Nyt kaikilla oppaan käyttäjillä on mahdollisuus kirjata omia kuulumisia karavaanireissuilta itselle tai muille. Jos haluat jakaa esimerkiksi vinkkejä parhaista leirintäkohteista tai tallentaa tunnelmapalan hienosta maisemasta, Leirinuotiolla tämä onnistuu. Syksyllä lisäämme päivityksiin kommentointimahdollisuuden. Parhaat kommentit julkaistaan myös Caravan-lehdessä!

Uusimmat reissukuulumiset

Julkaise oma reissukuuluminen kirjautumalla sisään!

Mukava reissu ollut etelästä Lappiin ja matka täällä vielä jatkuu. Säät ovat myös suosineet.

Arvostelut ovat auttaneet monesti paikan valinnassa. Kiitos niiden kirjoittajille!

Mukavaa reissailua ja kesää kaikille!

Loved 4 times

1 vuosi sitten

Sf-c Kangaslampi Nastola. Loisto paikka hyvin hoidettu alue. Varsinkin keittiö tilat todella hyvät. Erikoisuutena mönkkäri kuljetus saunalle. Saunojat vaan perä kärryyn kyytiin ja menoksi. Ensimmäinen mutta ei viimeinen kerta kun käydään Kangaslammella

Loved 1 times

2 vuotta sitten

Ne ketkä tykkäävät samoilla luonto poluilla ja kansallispuistoissa mainio paikka tosin matkaparkki aika epätasainen. Kaunis maisema varsinkin näköala paikalta Helvetin kolussa

Loved 4 times

2 vuotta sitten

Hyvä kaunis paikka viihtyisä. Alueella pieniä ihania lampia.

Loved 0 times

2 vuotta sitten

Ystävällinen vastaanotto. Sekä ihmisten että astioiden pesutilat sellaiset kuin saattoi toivoakin. Hieno paikka rannalla.

Loved 1 times

2 vuotta sitten

Olimme tulossa pitkältä ruska reissulta aina Norjan Nordkappista saakka. Kaipasimme saunaa ja paikkaa missä voi levätä rauhassa yön.Oli kyseessä viimeinen etappi ennen kotiinpaluuta.Paikka oli tuttu menneeltä kesältä,joten se oli helppo valinta.Alue on hiljainen ja kaikki fasiliteetit hyviä sekä siistinä pidettyjä.1800-luvun lopulla valmistunut päärakennus viehättävine sisustuksineen luo sinne upean entisaikojen glamour tunnelman.Suuri sali on näyttävä ,siellä voit istahtaa rokokoo sohvalle tai tuolille nauttimaan kahvisi paakkelsin kanssa ihmetellen menneitten aikojen mestareiden kätten töitä .Vahva suositus eikä vitostielle ole matkaa kuin muutama sata metriä.

Loved 1 times

3 vuotta sitten

Hieno paikka aloittaa kesäloma reissu. Olisi viihtynyt pidempäänkin. Toista vuotta peräkkäin käytiin. Täyden palvelun paikka.

Loved 0 times

3 vuotta sitten

Toisen kerran täällä. Hyvä palvelu ja maa-uimala saunan kera on ihan best.
Altaassa lähdevesi! Kuninkaanlähde on niin valtava, että taitaa iso osa kuntalaisista saada omista hanoistaankin lähdevettä. Hiukset on kuin silkkiä suihkun jälkeen.

Loved 0 times

3 vuotta sitten

Olimme pari yötä Camping Sysmässä. Toivottavasti emme häirinneet muita leiriytyjiä, kun lähdimme aamulla viiden jälkeen kuvaamaan volkkarivideota Pulkkilanharjulle.

Upea alue Päijänteen rannalla ja yleiset tilat loistavassa kunnossa ja selvästi hyvin siivottuina. 👍

Loved 0 times

3 vuotta sitten