Leirintäopas - Löydä lähistön alueet

  • Reittihaku on mahdollista vain kirjautuneille.

Karavaanari, huomioi Leirintäoppaan korjatut tiedot!

Vuoden 2021 Leirintäoppaaseen on tehty joitakin korjauksia. Löydät korjaukset kootusti tältä sivulta. Korjaukset voi esimerkiksi tulostaa painetun oppaan väliin. Leirintäalueiden ja matkaparkkien tiedot perustuvat yhteyshenkilöille postitettuun kyselyyn ja näiden itse hallinnoimiin sisältöihin. Jos huomaat tiedoissa virheen, esitä muutostoivomuksesi toimitukselle palautelomakkeella.

Leirintäoppaan sivusto uudistui

Tule jakamaan vuoden 2021 kokemuksiasi karavaanimatkoilta!

Leirintäoppaan sivustoon on lisätty uusia ominaisuuksia. Nyt kaikilla oppaan käyttäjillä on mahdollisuus kirjata omia kokemuksiaan talteen itselle ja muille aluelistauksiin ja matkapaiväkirjaan.

Mihin mentäisiin? Missä ovat parhaat kohteet?

Nyt myös käyttäjät voivat luoda sisältöjä

Jos haluat jakaa reissuvinkkejä myös muille tai lukea muiden näkemyksiä esimerkiksi parhaista leirintäkohteista, Leirintäoppaassa kokemusten jakaminen onnistuu. Pannaan hyvä kiertämään!

Käyttäjien aluelistaukset

Viihtyisimmät perheleirinnät Itä-Suomessa, koirakaravaanarin ykköskohteet, parhaat leirintäalueet golfbaanojen vierellä… Aluelistauksissa voit koostaa listoja kohteista matkasi varrelta esimerkiksi erilaisten aktiviteettien mukaan tai maantieteellisin perustein.

Timi Wahalahti

Liftausreissu 2019

6.7.2021

Matkapäiväkirjat

Mitä näitte, mitä koitte, missä kävitte? Oliko seurueellasi hauskaa? Tai kenties taitoit matkaa yksin… Matkapäiväkirjaan voit laatia merkintöjä reissuistasi. Päiväkirjaan voit kirjata esimerkiksi reittisi, tunnelmia sekä leirintäalueita matkan varrelta.

Leirintäalueiden esittelyt

Caravan-lehti kiertelee leirintäalueita ympäri Suomea. Alla ovat uusimmat alue-esittelyt, kaikkia esittelyitä voit selata ja lukea tällä sivulla.

Gröna Udden on puistomainen rantakohde

Gröna Udden on puistomainen rantakohde

Gröna Uddenin sijainti on erinomainen rauhalliseen rantalomailuun sekä Maarianhaminaan tutustumiseen. – Maarianhaminan leirintäalue on ollut kaupungin omistuksessa, mutta rakennukset on nyt ostettu omaksi.

Puttes Camping sijaitsee linnoituksen kupeessa

Puttes Camping sijaitsee linnoituksen kupeessa

Puttes Camping on Ahvenanmaan vanhimpia leirintäalueita. Olen itse vieraillut alueella ensimmäisen kerran vaunun kanssa jo yli 30 vuotta sitten, sitä ennen telttaillen.

Perinteikäs ja uudistunut Sandösunds Camping

Perinteikäs ja uudistunut Sandösunds Camping

Vårdö on Ahvenanmaalle idän suunnalta saavuttaessa viimeinen suurempi saari ennen pääsaarta. Sandösunds Camping sijaitsee saaren pohjoispuolella.

Viimeisimmät arviot

Uusin arvio: Lapin Rinki

Hieno luonnon myötäinen paikka joen/kosken rannalla, mutta kuitenkin taajaman läheisyydessä. Vaikkakin huoltorakennukset on jo aikaa nähneitä, ovat hyvinkin siisteinä pidetyt. Mukava henkilökunta. Tänne varmasti sattuu toistekin yöpymään.

Caravan-lehden uusimmat jutut

Caravan-lehti ja Leirintäopas saivat oman sovelluksen

Caravan-lehti ja Leirintäopas saivat oman sovelluksen

Caravan-lehden ja Leirintäoppaan verkkoversion yhdistävä Caravan-appi on ilmestynyt sovelluskauppoihin. Sovellus ei tuo karavaanareille sinänsä uusia sisältöjä, mutta helpottaa sivustojen käyttöä tuomalla kummatkin yhden painikkeen alle.

Telia: ”Kaikkien aikojen kotimainen matkailukesä näyttää tilastojemme perusteella toteutuneen”

Telia: ”Kaikkien aikojen kotimainen matkailukesä näyttää tilastojemme perusteella toteutuneen”

Telian mobiiliverkkodataan perustuvan liikkumistilaston perusteella kesä 2021 on saanut suomalaiset matkustamaan isoista kaupungeista ympäri Suomea selvästi edellistä kesääkin vilkkaammin. Pääkaupunkiseudulla väkimäärä tyhjeni heinäkuussa voimakkaasti.

Matkailuajoneuvojen myynti jatkui vahvana myös heinäkuun helteillä

Matkailuajoneuvojen myynti jatkui vahvana myös heinäkuun helteillä

Suomessa ensirekisteröitiin heinäkuussa 428 uutta tehdasvalmisteista matkailuajoneuvoa, joista 264 oli matkailuautoja ja 164 matkailuvaunuja. Matkailuajoneuvojen ensirekisteröintejä oli 130 kappaletta enemmän kuin esimerkiksi heinäkuussa 2019 eli ennen korona-aikaa.