Leirintäopas - Löydä lähistön alueet

  • Reittihaku on mahdollista vain kirjautuneille.

Karavaanari, huomioi Leirintäoppaan korjatut tiedot!

Painetun Leirintäoppaan tietoihin tehdään toisinaan korjauksia – ne löydät kootusti tältä sivulta. Korjaukset voit esimerkiksi tulostaa painetun oppaan väliin. Leirintäalueiden ja matkaparkkien tiedot perustuvat yhteyshenkilöille postitettuun kyselyyn ja näiden itse hallinnoimiin sisältöihin. Jos huomaat tiedoissa virheen, esitä muutostoivomuksesi toimitukselle palautelomakkeella.

Nyt kaikilla oppaan käyttäjillä on mahdollisuus kirjata omia kuulumisia karavaanireissuilta itselle tai muille. Jos haluat jakaa esimerkiksi vinkkejä parhaista leirintäkohteista tai tallentaa tunnelmapalan hienosta maisemasta, Leirinuotiolla tämä onnistuu.

Lue lisää kuulumisia

Uusimpia reissukuulumisia

Sf-c Kangaslampi Nastola. Loisto paikka hyvin hoidettu alue. Varsinkin keittiö tilat todella hyvät. Erikoisuutena mönkkäri kuljetus saunalle. Saunojat vaan perä kärryyn kyytiin ja menoksi. Ensimmäinen… lue koko päivitys.

Loved 0 times

5 kuukautta sitten

Ne ketkä tykkäävät samoilla luonto poluilla ja kansallispuistoissa mainio paikka tosin matkaparkki aika epätasainen. Kaunis maisema varsinkin näköala paikalta Helvetin kolussa lue koko päivitys.

Loved 2 times

5 kuukautta sitten

Leirintäalueiden esittelyt

Caravan-lehti kiertelee leirintäalueita ympäri Suomea. Alla ovat uusimmat alue-esittelyt, kaikkia esittelyitä voit selata ja lukea tällä sivulla.

Himolaskettelijoiden Himoksella viihtyy

Himolaskettelijoiden Himoksella viihtyy

Himoksen hiihtokeskus sijaitsee Jämsässä, Tampereen ja Jyväskylän välissä. Tieverkosto eri suunnilta on hyvä.

Luonnonläheinen Hietasaari

Luonnonläheinen Hietasaari

Hietasaareen tulee Nelostien Hirvaskankaalta matkaa alle 30 kilometriä samoin kuin lännestä 18-tieltä Multialta. Tiet ovat asvaltoituja lähes perille asti.

Luonnon keskellä kaupungissa

Luonnon keskellä kaupungissa

Nykyään kaupunkialueella toimivat caravan-alueet ovat jo melko harvassa. Kallis tonttimaa halutaan usein tuottavampaan käyttöön.

Viimeisimmät arviot

Uusin arvio: Paljakka

Huoltorakennuksen tilat eivät vastaa mitenkään nykyistä hintatasoa. Kaiketi hieman yritetty korjatakin, mutta esim. miesten suihkutilan kynnys ja ikkunapuitteet korjausmaalattu homeen päälle.

Caravan-lehden uusimmat jutut

Ukko-Luoston maisematuvasta tuli jo itsessään pieni nähtävyys

Ukko-Luoston maisematuvasta tuli jo itsessään pieni nähtävyys

Pyhä-Luoston kansallispuistoa on kohennettu viimeisen viiden vuoden aikana lähes kolmella miljoonalla eurolla. Viimeisimpänä Luostolle on valmistunut taukopaikkana toimiva ja luonnon valoilmiöitä ympäri vuoden tarkkailemaan houkutteleva Ukko-Luoston maisematupa.

Dometic tuo alkuvuodesta myyntiin uuden ilmatäytteisen kattoteltan

Dometic tuo alkuvuodesta myyntiin uuden ilmatäytteisen kattoteltan

Dometic TRT 140 AIR -kattoteltan integroidulle vaahtomuovipatjalle mahtuu yöpymään kaksi reissaajaa. Teltassa mahtuu myös istumaan, mutta kaksi matkailijaa ei saa istua teltan samalla reunalla turvallisuuden vuoksi.

Stellantis tutkailee kevyiden pakettiautojen muuntamista jälkiasennuksella sähköautoiksi

Stellantis tutkailee kevyiden pakettiautojen muuntamista jälkiasennuksella sähköautoiksi

Muun muassa Fiat-autoja valmistava Stellantis-konserni tiedottaa ryhtyneensä kehittämään yhdessä ranskalaisen Qinomic-yrityksen kanssa jälkiasennusratkaisun konseptia polttomoottorikäyttöisten kevyiden hyötyajoneuvojen muuttamiseksi sähkökäyttöisiksi. Tehtaan virallisella jälkiasennusratkaisulla varmistettaisiin tyyppihyväksyntä, turvallisuus ja kestävyys.