Leirintäopas - Löydä lähistön alueet

  • Reittihaku on mahdollista vain kirjautuneille.

Karavaanari, huomioi Leirintäoppaan korjatut tiedot!

Painetun Leirintäoppaan tietoihin tehdään toisinaan korjauksia – ne löydät kootusti tältä sivulta. Korjaukset voit esimerkiksi tulostaa painetun oppaan väliin. Leirintäalueiden ja matkaparkkien tiedot perustuvat yhteyshenkilöille postitettuun kyselyyn ja näiden itse hallinnoimiin sisältöihin. Jos huomaat tiedoissa virheen, esitä muutostoivomuksesi toimitukselle palautelomakkeella.

Nyt kaikilla oppaan käyttäjillä on mahdollisuus kirjata omia kuulumisia karavaanireissuilta itselle tai muille. Jos haluat jakaa esimerkiksi vinkkejä parhaista leirintäkohteista tai tallentaa tunnelmapalan hienosta maisemasta, Leirinuotiolla tämä onnistuu.

Lue lisää kuulumisia

Uusimpia reissukuulumisia

Mukava reissu ollut etelästä Lappiin ja matka täällä vielä jatkuu. Säät ovat myös suosineet. Arvostelut ovat auttaneet monesti paikan valinnassa. Kiitos niiden kirjoittajille! Mukavaa reissailua… lue koko päivitys.

Loved 3 times

5 kuukautta sitten

Sf-c Kangaslampi Nastola. Loisto paikka hyvin hoidettu alue. Varsinkin keittiö tilat todella hyvät. Erikoisuutena mönkkäri kuljetus saunalle. Saunojat vaan perä kärryyn kyytiin ja menoksi. Ensimmäinen… lue koko päivitys.

Loved 0 times

1 vuosi sitten

Leirintäalueiden esittelyt

Caravan-lehti kiertelee leirintäalueita ympäri Suomea. Alla ovat uusimmat alue-esittelyt, kaikkia esittelyitä voit selata ja lukea tällä sivulla.

Monille tuttu Camping Messilä

Monille tuttu Camping Messilä

Camping Messilä on televisiostakin tuttu ympärivuotinen alue, jota yrittäjät Päivi Saarela ja Hannu Yrjölä ovat pyörittäneet vuodesta 1997. Caravan- ja telttapaikkojen lisäksi tarjolla on kesäkäytössä olevia leirintämökkejä ja ympäri vuoden vuokrattavia saunallisia hirsihuviloita.

Kangaslampi metsän siimeksessä

Kangaslampi metsän siimeksessä

Nastolassa sijaitsevaa SF-Caravan Kerava ry:n omaa aluetta Kangaslampea on uudistettu paljon viime vuosien aikana. – Meille on rakennuttu Koronatupa, joka sai nimensä siitä, että sen rakentaminen keskittyi juuri koronavuosiin.

Leirintää Tähtisillan kupeessa

Leirintää Tähtisillan kupeessa

Heinolan Heinäsaari sijaitsee saaressa lähellä Heinolan keskustaa. Tähtisillan lähistöltä löytyvä Heinäsaari on avoinna ympäri vuoden.

Viimeisimmät arviot

Uusin arvio: Sautinkari, SFC

Hyvää palvelua, myrskystä huolimatta meidät otettiin iloisin mielin vastaan. Saunan sai itse lämmittää jos halusi mennä(mahtava tynnyrisauna).

Caravan-lehden uusimmat jutut

Jouluksi Alpeille – kahden ja puolen viikon reissussa ehti kokea monenlaista

Jouluksi Alpeille – kahden ja puolen viikon reissussa ehti kokea monenlaista

Hyvä joulutunnelma matkailuautoon syntyi joulumusiikin, muutamien koristeiden ja jouluisten herkkujen avulla.

Vast-vaunu on tehty aktiiviseen ulkoilmaelämään

Vast-vaunu on tehty aktiiviseen ulkoilmaelämään

SylvanSport-niminen jenkkifirma esitteli seikkailuihin suunnitellun vaununsa konseptia jo lähes viisi vuotta sitten. Moni jo uskoi, että valmista ei tule koskaan, mutta niin vain Vast-niminen vaunumalli on nyt tuotannossa.

Mikko Kivekäs on SF-Caravanin uusi toiminnanjohtaja

Mikko Kivekäs on SF-Caravanin uusi toiminnanjohtaja

SF-Caravan ry on saanut uuden toiminnanjohtajan. Tuusulalainen Mikko Kivekäs, 48, on aloittanut tehtävässä tänään 1.