Leirintäopas - Löydä lähistön alueet

  • Reittihaku on mahdollista vain kirjautuneille.

Karavaanari, huomioi Leirintäoppaan korjatut tiedot!

Painetun Leirintäoppaan tietoihin tehdään toisinaan korjauksia – ne löydät kootusti tältä sivulta. Korjaukset voit esimerkiksi tulostaa painetun oppaan väliin. Leirintäalueiden ja matkaparkkien tiedot perustuvat yhteyshenkilöille postitettuun kyselyyn ja näiden itse hallinnoimiin sisältöihin. Jos huomaat tiedoissa virheen, esitä muutostoivomuksesi toimitukselle palautelomakkeella.

Nyt kaikilla oppaan käyttäjillä on mahdollisuus kirjata omia kuulumisia karavaanireissuilta itselle tai muille. Jos haluat jakaa esimerkiksi vinkkejä parhaista leirintäkohteista tai tallentaa tunnelmapalan hienosta maisemasta, Leirinuotiolla tämä onnistuu.

Lue lisää kuulumisia

Uusimpia reissukuulumisia

Mukava reissu ollut etelästä Lappiin ja matka täällä vielä jatkuu. Säät ovat myös suosineet. Arvostelut ovat auttaneet monesti paikan valinnassa. Kiitos niiden kirjoittajille! Mukavaa reissailua… lue koko päivitys.

Loved 4 times

10 kuukautta sitten

Sf-c Kangaslampi Nastola. Loisto paikka hyvin hoidettu alue. Varsinkin keittiö tilat todella hyvät. Erikoisuutena mönkkäri kuljetus saunalle. Saunojat vaan perä kärryyn kyytiin ja menoksi. Ensimmäinen… lue koko päivitys.

Loved 1 times

2 vuotta sitten

Leirintäalueiden esittelyt

Caravan-lehti kiertelee leirintäalueita ympäri Suomea. Alla ovat uusimmat alue-esittelyt, kaikkia esittelyitä voit selata ja lukea tällä sivulla.

Lapsiperheille ja tanssin ystäville

Lapsiperheille ja tanssin ystäville

Valasranta sijaitsee Pyhäjärven eteläpäässä, Kallionokan kanssa lähes vierekkäin. Alue on talkoilla hoidettu ja toimii isäntäperiaatteella.

Aktiivista touhua monen ikäisille

Aktiivista touhua monen ikäisille

Sieravuoren alue sijaitsee Pyhäjärven länsirannalla, Säkylää vastapäätä. Alue on avoinna huhti–toukokuun vaihteesta syyskuun puoleen väliin.

Koko päivän rantalomakohde

Koko päivän rantalomakohde

Kristalliranta on hyvä rantalomakohde. Kun aamuaurinko on Kristallirannassa noussut metsän takaa, se paistaa upealle hiekkarannalle ihan koko päivän laskeakseen illalla vastarannan taakse.

Viimeisimmät arviot

Uusin arvio: Hailuodo Matkaparkki, Café Kaija

Kiva matkaparkki upeissa maisemissa, uskomaton ilta-aurinko ja taivas täynnä värejä. Saunan varaus kätevä ja joustava. Alueella hyvät ravintolat ja erinomaiset ulkoilu maastot reitteineen. Palvelu ystävällistä. Alueella olisi potentiaalia. Rauhallista oli yöt nukkua.

Caravan-lehden uusimmat jutut

Peruutuspeilissä Solifer-matkailuvaunu – Uutta mallistoa lanseeraamassa

Peruutuspeilissä Solifer-matkailuvaunu – Uutta mallistoa lanseeraamassa

Suomessa valmistettiin vuosina 1965–2004 Solifer-vaunuja. Brändin määrätietoinen rakentaminen aloitettiin varsinaisesti Artic-malliston lanseerauksen yhteydessä vuonna 1978.

Dometicin uusi leirikatos tarjoaa hieman ”etutelttamaista” suojaa reissuun

Dometicin uusi leirikatos tarjoaa hieman ”etutelttamaista” suojaa reissuun

Dometicin GO-tuotesarjaan julkistama Compact Camp Shelter -leirikatos on tarkoitettu hieman samaan tarpeeseen kuin matkailuautojen ja -vaunujen markiisit ja oikeat etuteltat – eli tuomaan suojaa auringolta, sateelta ja tuulelta. Ja luomaan samalla matkailuajoneuvon eteen yksityistä ja vedenpitävää tilaa oleskeluun ja vaikka kokkaamiseen.

Teemu Selänteen matkailuauto koki ruman lopun – murskaantui tuusan nuuskaksi kameroiden edessä

Teemu Selänteen matkailuauto koki ruman lopun – murskaantui tuusan nuuskaksi kameroiden edessä

Nelosen uusi Top Gear Suomi -sarja päätti avauskautensa lauantai-iltana nähtyyn erikoisjaksoon, jossa kantavana teemana keskityttiin automatkailuun. Jaksossa Teemu Selänne, Christoffer Strandberg ja Ismo Leikola tapaavat itähelsinkiläisellä Rastilan leirintäalueella ja kullakin on käytössään oma reissupeli.