Leirintäopas - Löydä lähistön alueet

  • Reittihaku on mahdollista vain kirjautuneille.

Karavaanari, huomioi Leirintäoppaan korjatut tiedot!

Painetun Leirintäoppaan tietoihin tehdään toisinaan korjauksia – ne löydät kootusti tältä sivulta. Korjaukset voit esimerkiksi tulostaa painetun oppaan väliin. Leirintäalueiden ja matkaparkkien tiedot perustuvat yhteyshenkilöille postitettuun kyselyyn ja näiden itse hallinnoimiin sisältöihin. Jos huomaat tiedoissa virheen, esitä muutostoivomuksesi toimitukselle palautelomakkeella.

Nyt kaikilla oppaan käyttäjillä on mahdollisuus kirjata omia kuulumisia karavaanireissuilta itselle tai muille. Jos haluat jakaa esimerkiksi vinkkejä parhaista leirintäkohteista tai tallentaa tunnelmapalan hienosta maisemasta, Leirinuotiolla tämä onnistuu.

Lue lisää kuulumisia

Uusimpia reissukuulumisia

Mukava reissu ollut etelästä Lappiin ja matka täällä vielä jatkuu. Säät ovat myös suosineet. Arvostelut ovat auttaneet monesti paikan valinnassa. Kiitos niiden kirjoittajille! Mukavaa reissailua… lue koko päivitys.

Loved 4 times

8 kuukautta sitten

Sf-c Kangaslampi Nastola. Loisto paikka hyvin hoidettu alue. Varsinkin keittiö tilat todella hyvät. Erikoisuutena mönkkäri kuljetus saunalle. Saunojat vaan perä kärryyn kyytiin ja menoksi. Ensimmäinen… lue koko päivitys.

Loved 1 times

2 vuotta sitten

Leirintäalueiden esittelyt

Caravan-lehti kiertelee leirintäalueita ympäri Suomea. Alla ovat uusimmat alue-esittelyt, kaikkia esittelyitä voit selata ja lukea tällä sivulla.

Luonnonmukaista merenrantamaastoa

Luonnonmukaista merenrantamaastoa

Skeppars löytyy Sondbyn kylän läheltä, Suomenlahden suojaisan lahden rannalta. Skepparsin caravan-alueella on 90 sähköistettyä matkailuajoneuvopaikkaa.

Viiden tähden alue pääkaupungin kupeessa

Viiden tähden alue pääkaupungin kupeessa

Rastila Camping sijaitsee suurkaupungin alueella, mutta on tilava ja avara. Toisella sivulla on metsää, kartanon puistoa ja meri.

Laatua ja monipuolisuutta ympäri vuoden

Laatua ja monipuolisuutta ympäri vuoden

Kotkassa sijaitseva Santalahti Resort on tasokas alue, joka on vuosien myötä vain nostanut tasoaan. Aluetta on myös laajennettu.

Viimeisimmät arviot

Uusin arvio: Sandvik Gästhamn & Camping

Kökarin paras leirintäpaikka! Aivan ihanassa paikassa. Uimaranta ihan lähellä. Helppoa tulla ja olla.

Caravan-lehden uusimmat jutut

Karoo Adventure on uudenlainen retkeilyvaunu – ja se tulee Suomesta!

Karoo Adventure on uudenlainen retkeilyvaunu – ja se tulee Suomesta!

Vuonna 2021 perustettu Karoo Oy kehitti ensin modulaarista perävaunua, fyysistä alustaa, joka soveltuisi eri käyttötarkoituksiin sitä varustelemalla. Eri vaiheiden kautta idea jalostui retkeilyvaunukonseptiin, jossa nähtiin suurin markkinapotentiaali.

Itävaltalainen retkeilymoduuli soveltuu moneen pakettiautoon

Itävaltalainen retkeilymoduuli soveltuu moneen pakettiautoon

Pieni ja aloitteleva Campboks-yritys esitteli viime syksynä ahkerasti keskieurooppalaisilla caravan-alan messuilla Campboks-nimistä retkeilypakettiaan. Sillä keskikokoiseen pakettiautoon saadaan helposti tuotua retkeilyautoista ja -vaunuista tuttuja mukavuuksia reissuun lähteville.

Kip Caravans juhlistaa 90-vuotista taivaltaan retrotyylisellä juhlamallilla

Kip Caravans juhlistaa 90-vuotista taivaltaan retrotyylisellä juhlamallilla

Perinteikäs hollantilainen matkailuvaunuvalmistaja Kip Caravans katsoo yrityksen saaneen alkunsa vuonna 1934, jolloin Jan Kip perusti pajansa. Tuolloin yritys valmisti muun muassa erilaisia kärryjä maatilojen tarpeisiin.