Leirintäopas - Löydä lähistön alueet

  • Reittihaku on mahdollista vain kirjautuneille.

Karavaanari, huomioi Leirintäoppaan korjatut tiedot!

Painetun Leirintäoppaan tietoihin tehdään toisinaan korjauksia – ne löydät kootusti tältä sivulta. Korjaukset voit esimerkiksi tulostaa painetun oppaan väliin. Leirintäalueiden ja matkaparkkien tiedot perustuvat yhteyshenkilöille postitettuun kyselyyn ja näiden itse hallinnoimiin sisältöihin. Jos huomaat tiedoissa virheen, esitä muutostoivomuksesi toimitukselle palautelomakkeella.

Nyt kaikilla oppaan käyttäjillä on mahdollisuus kirjata omia kuulumisia karavaanireissuilta itselle tai muille. Jos haluat jakaa esimerkiksi vinkkejä parhaista leirintäkohteista tai tallentaa tunnelmapalan hienosta maisemasta, Leirinuotiolla tämä onnistuu.

Lue lisää kuulumisia

Uusimpia reissukuulumisia

Sf-c Kangaslampi Nastola. Loisto paikka hyvin hoidettu alue. Varsinkin keittiö tilat todella hyvät. Erikoisuutena mönkkäri kuljetus saunalle. Saunojat vaan perä kärryyn kyytiin ja menoksi. Ensimmäinen… lue koko päivitys.

Loved 0 times

2 kuukautta sitten

Ne ketkä tykkäävät samoilla luonto poluilla ja kansallispuistoissa mainio paikka tosin matkaparkki aika epätasainen. Kaunis maisema varsinkin näköala paikalta Helvetin kolussa lue koko päivitys.

Loved 2 times

3 kuukautta sitten

Leirintäalueiden esittelyt

Caravan-lehti kiertelee leirintäalueita ympäri Suomea. Alla ovat uusimmat alue-esittelyt, kaikkia esittelyitä voit selata ja lukea tällä sivulla.

Levähdyspaikka keskellä Suomea

Levähdyspaikka keskellä Suomea

Nelostieltä on vain kilometrin poikkeama Hännilänsalmen camping-alueelle. Yrittäjä Sirpa Koivukoski pitää leirintäalueen sijaintia parhaana mahdollisena Etelä- ja Pohjois-Suomen väliä matkaaville.

Niemenharju on sopivasti ohikulkumatkalla

Niemenharju on sopivasti ohikulkumatkalla

Niemenharjun Matkailukeskuksen työntekijä Oskari Ihalainen kertoo liikenneaseman terassilta nähneensä, kuinka silmien alla avautuva, laaja nurmialue muuttuu valkoiseksi matkailuajoneuvojen paljoudesta. Silti hänen työvuoroillaan 44-paikkaista aluetta ei ole koskaan myyty aivan täyteen.

Monipuolinen saari Nilakan rannalla

Monipuolinen saari Nilakan rannalla

Keiteleellä sijaitseva Lossisaari tunnetaan munkeistaan. Kantatie 77:n kulkijoista moni kurvaa pihaan kahvitauolle.

Viimeisimmät arviot

Uusin arvio: BestPark Toijala Marina / Akaa

Matkaparkiksi todella rauhallinen sijainti, jossa saa ainakin syksyllä nukuttua yöt rauhassa.
Paikat 3-9 ehkä ovat ne rauhallisimmat - koska eivät lähellä Padel-kenttää/rantaa/tietä. Näillä paikoilla ehkä kiilat hyvä olla mukana koska hieman epätasaiset.
Suihku/Sauna rakennus hyvässä kunnossa ja sauna antaa ihan kelpo löylyt.
Alueen lähellä uimaranta, luontopolku, ym
Hyvä yhden/kahden yön pysähdyksiin, ainakin itselle toimiva.

Caravan-lehden uusimmat jutut

Milloin nestekaasusäiliölle on tarvetta?

Milloin nestekaasusäiliölle on tarvetta?

Euroopassa matkailevan kannattaa hankkia ajoneuvoonsa vähintään yksi nestekaasusäiliö, sillä kaasupullot ovat maakohtaisia. Isoissa liner-luokan matkailuautoissa on lähes aina nestekaasutankki tai -tankkeja, mutta Suomessa nestekaasun tankkaaminen on lähes mahdotonta.

Mihin lähdettäisiin? – uutuuskirja on bongattavien paikkojen idealaari kotimaanmatkailijalle

Mihin lähdettäisiin? – uutuuskirja on bongattavien paikkojen idealaari kotimaanmatkailijalle

Karttakeskuksen Bongaa paikka! -kirja on suunnattu muun muassa kotimaanmatkailijoille, historia- ja kulttuuriharrastajille sekä luonnonystäville, jotka haluavat ottaa selvää siitä, mitä kaikkea Suomesta löytyykään.

BestPark-matkaparkkeja myös Easy-kevytversioina

BestPark-matkaparkkeja myös Easy-kevytversioina

BestPark Oy on ottanut matkaparkkikonseptiinsa uudet kevytversiot, ja yritys toteuttaa sekä näitä Easy-kevytmatkaparkkeja että varsinaisia BestPark-matkaparkkeja tarvittaessa myös itse ilman isäntäyritystä. Matkailuajoneuvokauppias Best-Caravan perusti vuosikymmenen alussa BestPark Oy:n, joka pyrkii rakentamaan Suomeen ja ulkomaille 2024 mennessä peräti 50 uutta matkaparkkia.