Leirintäopas - Löydä lähistön alueet

  • Reittihaku on mahdollista vain kirjautuneille.

Karavaanari, huomioi Leirintäoppaan korjatut tiedot!

Painetun Leirintäoppaan tietoihin tehdään toisinaan korjauksia – ne löydät kootusti tältä sivulta. Korjaukset voit esimerkiksi tulostaa painetun oppaan väliin. Leirintäalueiden ja matkaparkkien tiedot perustuvat yhteyshenkilöille postitettuun kyselyyn ja näiden itse hallinnoimiin sisältöihin. Jos huomaat tiedoissa virheen, esitä muutostoivomuksesi toimitukselle palautelomakkeella.

Nyt kaikilla oppaan käyttäjillä on mahdollisuus kirjata omia kuulumisia karavaanireissuilta itselle tai muille. Jos haluat jakaa esimerkiksi vinkkejä parhaista leirintäkohteista tai tallentaa tunnelmapalan hienosta maisemasta, Leirinuotiolla tämä onnistuu.

Lue lisää kuulumisia

Uusimpia reissukuulumisia

Sf-c Kangaslampi Nastola. Loisto paikka hyvin hoidettu alue. Varsinkin keittiö tilat todella hyvät. Erikoisuutena mönkkäri kuljetus saunalle. Saunojat vaan perä kärryyn kyytiin ja menoksi. Ensimmäinen… lue koko päivitys.

Loved 0 times

3 viikkoa sitten

Ne ketkä tykkäävät samoilla luonto poluilla ja kansallispuistoissa mainio paikka tosin matkaparkki aika epätasainen. Kaunis maisema varsinkin näköala paikalta Helvetin kolussa lue koko päivitys.

Loved 2 times

4 viikkoa sitten

Leirintäalueiden esittelyt

Caravan-lehti kiertelee leirintäalueita ympäri Suomea. Alla ovat uusimmat alue-esittelyt, kaikkia esittelyitä voit selata ja lukea tällä sivulla.

Tarjolla savolaista lupsakkuutta

Tarjolla savolaista lupsakkuutta

Hirvensalmella sijaitseva Etuniemi on ollut SF-Caravan Sisä-Savo ry:n hallinnassa jo yli 30 vuotta. Alue sijaitsee vain noin 15 minuutin matkan päässä 5-tieltä ja kuuluu myös Caravan-huippuihin.

Kirkasvetinen Jukajärvi houkuttelee vesille

Kirkasvetinen Jukajärvi houkuttelee vesille

Juva Camping sijaitsee tasaisella paikalla Jukajärven rannalla. Alue on melojien suosiossa, sillä rannasta lähtee Oravareitti eli perhemelontaan sopiva melontareitti Juvalta Sulkavalle.

Kolkonjärven rannalla viihtyy

Kolkonjärven rannalla viihtyy

Rantasalmella sijaitseva Kuus-Hukkala on avoinna ympäri vuoden. Alue tarjoaa caravan-paikkojen lisäksi myös monentasoista mökkimajoitusta Pikku Hukka -mökeistä järvenrantamökkeihin.

Viimeisimmät arviot

Uusin arvio: Rekiniemi, SFC

Erittäin kiva paikka ja kaikki toimi hienosti. Olimme nyt ekaa kertaa ja vietimme 3 yötä. Menemme toistekin. Ainoa hiukan negatiivinen asia oli että tiet jotka johti perille olivat kaikki aika huonossa kunnossa. Ilmeisesti nyt syksyllä tähän asiaan on tulossa parannus.

Caravan-lehden uusimmat jutut

Ford testaa uutta ajovaloteknologiaa – informaatiota heijastetaan tiehen liikenneturvallisuuden parantamiseksi

Ford testaa uutta ajovaloteknologiaa – informaatiota heijastetaan tiehen liikenneturvallisuuden parantamiseksi

Fordin testaamalla ajovaloteknologialla on tarkoitus voida varmistaa, että kuljettajien katse pysyy kirjaimellisesti tiessä. Teknologian avulla tiehen voidaan heijastaa esimerkiksi suuntamerkkejä ja nopeusrajoituksia niin, ettei kuljettajan tarvitse nostaa katsettaan edessään olevasta tiestä.

Biokaasulla ajo on jopa puolet halvempaa ja sähköäkin puhtaampaa

Biokaasulla ajo on jopa puolet halvempaa ja sähköäkin puhtaampaa

Ajoin Hyvinkään Palopurossa sijaitsevalle luomutilalle. Siellä kanan- ja hevosenkakasta tuleva biokaasu maksoi sillä kertaa 1,95 euroa kilogrammalta.

Bowlus esitteli Volterra-luksusvaunumallin, josta voi hätäladata sähköautoa

Bowlus esitteli Volterra-luksusvaunumallin, josta voi hätäladata sähköautoa

Jo 1930-luvulla matkailuvaunuja tehnyt jenkkifirma Bowlus on esitellyt Volterra-vaunumallin, joka astuu erittäin vahvasti sähköaikakauteen. Myös sähköautojen vedettäväksi suunniteltu noin 8,2 metriä pitkä ja 1475 kiloa painava alumiinikuorinen Volterra on tehty erittäin omavaraiseksi off-grid-vaunuksi, jossa on nukkumispaikat ja muuta kapasiteettia neljälle henkilölle.