Leirintäopas - Löydä lähistön alueet

  • Reittihaku on mahdollista vain kirjautuneille.

Karavaanari, huomioi Leirintäoppaan korjatut tiedot!

Painetun Leirintäoppaan tietoihin tehdään toisinaan korjauksia – ne löydät kootusti tältä sivulta. Korjaukset voit esimerkiksi tulostaa painetun oppaan väliin. Leirintäalueiden ja matkaparkkien tiedot perustuvat yhteyshenkilöille postitettuun kyselyyn ja näiden itse hallinnoimiin sisältöihin. Jos huomaat tiedoissa virheen, esitä muutostoivomuksesi toimitukselle palautelomakkeella.

Nyt kaikilla oppaan käyttäjillä on mahdollisuus kirjata omia kuulumisia karavaanireissuilta itselle tai muille. Jos haluat jakaa esimerkiksi vinkkejä parhaista leirintäkohteista tai tallentaa tunnelmapalan hienosta maisemasta, Leirinuotiolla tämä onnistuu.

Lue lisää kuulumisia

Uusimpia reissukuulumisia

Sf-c Kangaslampi Nastola. Loisto paikka hyvin hoidettu alue. Varsinkin keittiö tilat todella hyvät. Erikoisuutena mönkkäri kuljetus saunalle. Saunojat vaan perä kärryyn kyytiin ja menoksi. Ensimmäinen… lue koko päivitys.

Loved 0 times

8 kuukautta sitten

Ne ketkä tykkäävät samoilla luonto poluilla ja kansallispuistoissa mainio paikka tosin matkaparkki aika epätasainen. Kaunis maisema varsinkin näköala paikalta Helvetin kolussa lue koko päivitys.

Loved 2 times

8 kuukautta sitten

Leirintäalueiden esittelyt

Caravan-lehti kiertelee leirintäalueita ympäri Suomea. Alla ovat uusimmat alue-esittelyt, kaikkia esittelyitä voit selata ja lukea tällä sivulla.

Majoittumaan etelärinteiden juurelle

Majoittumaan etelärinteiden juurelle

Ylläsjärvellä on pieni kylä, josta löytyy muun muassa K-Market Eelin kauppa, jokunen ravintola, majoitusliikkeitä ja parturi. Kylältä kääntyy risteys pohjoiseen Ylläkselle, ja lopulta tie kipuaa jyrkähköä mäkeä puurajan tuntumaan.

Ylväitä maisemia tunturijärven rannalla

Ylväitä maisemia tunturijärven rannalla

Ylläksen vanhempi caravan-alue Ylläksen Ykkös Caravan on ollut mukana seudun matkailun kasvussa. Yritystoiminta aloitettiin Äkäslompolossa saman nimisen tunturijärven rannalla vuoden 1996 alussa.

Levi – monenmoisille menijöille

Levi – monenmoisille menijöille

Kittilän Sirkka on nuorekas ja menevä talvilomakylä, ja Levi on sen tunnettu laskettelukeskus. Kun puhutaan Sirkan kylästä, käytetään yleisesti nimeä Levi.

Viimeisimmät arviot

Uusin arvio: Rairanta, SFC

Ei paras vaihtoehto yhdeksi yöksi talvella. Riippuu varmaan päivästä, miten menee. Itse oltiin talvilomareissulla. Lomakaudella ajattelin, että sauna olisi lämmin. Mutta oli ainakin rauhallista ja kesällä katsomaan kummoinen on. Vaikutti ihan mukavalta paikalta.

Caravan-lehden uusimmat jutut

Retkeilijät ja poronhoitajat saivat tilat samaan rakennukseen Utsjoen Kevolla

Retkeilijät ja poronhoitajat saivat tilat samaan rakennukseen Utsjoen Kevolla

Uusittu Kuivin autiotupa Kevon luonnonpuistossa on ensimmäinen Metsähallituksen Luontopalvelujen tupa luonnonsuojelualueella, jossa retkeilytupa ja poronhoitajien käytössä oleva huoltotupa ovat yhteisessä rakennuksessa. Tuvan avajaisia vietettiin 21.3.2023.

Caravan Podcast: Karavaanareiden talkoohenki hiipumaan päin – Oulun yhdistys hakee ratkaisua toimintojen modernisoinnista

Caravan Podcast: Karavaanareiden talkoohenki hiipumaan päin – Oulun yhdistys hakee ratkaisua toimintojen modernisoinnista

Hiipuva talkoohenki on ajanut osan karavaanariyhdistyksistä ongelmiin. Trendi on huomattu esimerkiksi SF-Caravan Oulun seutu ry:ssä, joka pyörittää Oulun pohjoispuolella sijaitsevaa Rantasaran leirintäaluetta.

Brittijärjestö päivittää nettiyhteydet leirintäalueillaan ajan tasalle

Brittijärjestö päivittää nettiyhteydet leirintäalueillaan ajan tasalle

Vuonna 1907 perustettu Ison-Britannian perinteikäs, lähes miljoonaa jäsentä edustava karavaanarijärjestö The Caravan and Motorhome Club on jo pitkään halunnut kohentaa leirintäalueillaan tarjolla olevia nettiyhteyksiä. Riittävän pätevän langattoman nettiyhteyden saatavuus on monille briteille tärkeä kriteeri leirintäaluetta valittaessa ja siellä viihdyttäessä.