Leirintäopas - Löydä lähistön alueet

  • Reittihaku on mahdollista vain kirjautuneille.

Karavaanari, huomioi Leirintäoppaan korjatut tiedot!

Painetun Leirintäoppaan tietoihin tehdään toisinaan korjauksia – ne löydät kootusti tältä sivulta. Korjaukset voit esimerkiksi tulostaa painetun oppaan väliin. Leirintäalueiden ja matkaparkkien tiedot perustuvat yhteyshenkilöille postitettuun kyselyyn ja näiden itse hallinnoimiin sisältöihin. Jos huomaat tiedoissa virheen, esitä muutostoivomuksesi toimitukselle palautelomakkeella.

Nyt kaikilla oppaan käyttäjillä on mahdollisuus kirjata omia kuulumisia karavaanireissuilta itselle tai muille. Jos haluat jakaa esimerkiksi vinkkejä parhaista leirintäkohteista tai tallentaa tunnelmapalan hienosta maisemasta, Leirinuotiolla tämä onnistuu.

Lue lisää kuulumisia

Uusimpia reissukuulumisia

Mukava reissu ollut etelästä Lappiin ja matka täällä vielä jatkuu. Säät ovat myös suosineet. Arvostelut ovat auttaneet monesti paikan valinnassa. Kiitos niiden kirjoittajille! Mukavaa reissailua… lue koko päivitys.

Loved 4 times

11 kuukautta sitten

Sf-c Kangaslampi Nastola. Loisto paikka hyvin hoidettu alue. Varsinkin keittiö tilat todella hyvät. Erikoisuutena mönkkäri kuljetus saunalle. Saunojat vaan perä kärryyn kyytiin ja menoksi. Ensimmäinen… lue koko päivitys.

Loved 1 times

2 vuotta sitten

Leirintäalueiden esittelyt

Caravan-lehti kiertelee leirintäalueita ympäri Suomea. Alla ovat uusimmat alue-esittelyt, kaikkia esittelyitä voit selata ja lukea tällä sivulla.

Lapsiperheille ja tanssin ystäville

Lapsiperheille ja tanssin ystäville

Valasranta sijaitsee Pyhäjärven eteläpäässä, Kallionokan kanssa lähes vierekkäin. Alue on talkoilla hoidettu ja toimii isäntäperiaatteella.

Aktiivista touhua monen ikäisille

Aktiivista touhua monen ikäisille

Sieravuoren alue sijaitsee Pyhäjärven länsirannalla, Säkylää vastapäätä. Alue on avoinna huhti–toukokuun vaihteesta syyskuun puoleen väliin.

Koko päivän rantalomakohde

Koko päivän rantalomakohde

Kristalliranta on hyvä rantalomakohde. Kun aamuaurinko on Kristallirannassa noussut metsän takaa, se paistaa upealle hiekkarannalle ihan koko päivän laskeakseen illalla vastarannan taakse.

Viimeisimmät arviot

Uusin arvio: Tammisaaren Kopparö

Alueen merkittävin ongelma on, ettei alueen varausjärjestelmässä (https://kopparo.fi) tehtyihin varauksiin voi luottaa. Vaikka tilaat ja maksat erityispaikasta (terassipaikka), et välttämättä saa paikkaa saavuttuasi leirintäalueelle. Ongelma on toistunut useita kertoja jo aikaisempina vuosina, mutta asialle ei olla vielä tehty mitään. Henkilökunta infossa ei ole myöskään halukas pyrkimään korjaamaan aiheutunutta vahinkoa ja muutenkin osoittaa välinpitämättömyyttä ongelmaa kohtaan.
Alue sinänsä luonnon puolesta hyvä. Siisteystaso välttävä, mutta siihen saattoi vaikuttaa myös aamutunneille jatkuneet "kauden avajaiset".

Caravan-lehden uusimmat jutut

Jos joudut vesiliirtoon, toimi näin

Jos joudut vesiliirtoon, toimi näin

Ilmastonmuutoksen myötä kesäiset rankkasateet ovat yhä tavallisempia. Se kasvattaa myös vesiliirtoon joutumisen riskiä.

Suoma ry:n kysely: Kotimaan matkailu ennätyssuosiossa – SF-Caravanin juhlavuoden suojelija on kiertänyt kaikki kansallispuistot matkailuautolla

Suoma ry:n kysely: Kotimaan matkailu ennätyssuosiossa – SF-Caravanin juhlavuoden suojelija on kiertänyt kaikki kansallispuistot matkailuautolla

Korona-aika opetti suomalaiset arvostamaan kotimaan matkailua aiempaa enemmän. Suoma ry:n tuoreen kyselytutkimuksen tulosten perusteella käsillä olevasta matkailukesästä onkin tulossa ennätysvilkas.

Dethleffs avaa uuden matkailuautosarjan tilavalla alkovimallilla

Dethleffs avaa uuden matkailuautosarjan tilavalla alkovimallilla

Saksalainen Dethleffs on esitellyt suurempien perheiden ja kaveriporukoiden reissuihin soveltuvan XL Family A 7872-2 -mallin premium-segmenttiin. Tilaa kolmiakselisessa 8,60 metriä pitkässä autossa riittää hyvin.