Leirintäopas - Löydä lähistön alueet

  • Reittihaku on mahdollista vain kirjautuneille.

Karavaanari, huomioi Leirintäoppaan korjatut tiedot!

Painetun Leirintäoppaan tietoihin tehdään toisinaan korjauksia – ne löydät kootusti tältä sivulta. Korjaukset voit esimerkiksi tulostaa painetun oppaan väliin. Leirintäalueiden ja matkaparkkien tiedot perustuvat yhteyshenkilöille postitettuun kyselyyn ja näiden itse hallinnoimiin sisältöihin. Jos huomaat tiedoissa virheen, esitä muutostoivomuksesi toimitukselle palautelomakkeella.

Nyt kaikilla oppaan käyttäjillä on mahdollisuus kirjata omia kuulumisia karavaanireissuilta itselle tai muille. Jos haluat jakaa esimerkiksi vinkkejä parhaista leirintäkohteista tai tallentaa tunnelmapalan hienosta maisemasta, Leirinuotiolla tämä onnistuu.

Lue lisää kuulumisia

Uusimpia reissukuulumisia

Mukava reissu ollut etelästä Lappiin ja matka täällä vielä jatkuu. Säät ovat myös suosineet. Arvostelut ovat auttaneet monesti paikan valinnassa. Kiitos niiden kirjoittajille! Mukavaa reissailua… lue koko päivitys.

Loved 4 times

9 kuukautta sitten

Sf-c Kangaslampi Nastola. Loisto paikka hyvin hoidettu alue. Varsinkin keittiö tilat todella hyvät. Erikoisuutena mönkkäri kuljetus saunalle. Saunojat vaan perä kärryyn kyytiin ja menoksi. Ensimmäinen… lue koko päivitys.

Loved 1 times

2 vuotta sitten

Leirintäalueiden esittelyt

Caravan-lehti kiertelee leirintäalueita ympäri Suomea. Alla ovat uusimmat alue-esittelyt, kaikkia esittelyitä voit selata ja lukea tällä sivulla.

Lapsiperheille ja tanssin ystäville

Lapsiperheille ja tanssin ystäville

Valasranta sijaitsee Pyhäjärven eteläpäässä, Kallionokan kanssa lähes vierekkäin. Alue on talkoilla hoidettu ja toimii isäntäperiaatteella.

Aktiivista touhua monen ikäisille

Aktiivista touhua monen ikäisille

Sieravuoren alue sijaitsee Pyhäjärven länsirannalla, Säkylää vastapäätä. Alue on avoinna huhti–toukokuun vaihteesta syyskuun puoleen väliin.

Koko päivän rantalomakohde

Koko päivän rantalomakohde

Kristalliranta on hyvä rantalomakohde. Kun aamuaurinko on Kristallirannassa noussut metsän takaa, se paistaa upealle hiekkarannalle ihan koko päivän laskeakseen illalla vastarannan taakse.

Viimeisimmät arviot

Uusin arvio: Levilehto Apartments

Loistava paikka. Jos reilulla 300:lla eurolla voi viettää viikon parhaimpaan hiihtosesonkiaikaan Levin keskustassa, niin se on melkein ilmaista. Saunat lämpöisenä iltapäivästä iltamyöhään ja saunan jälkeen on mukava kävellä kylille syömään ja juhlimaan. Latu ja kelkkareitti lähtee melkein pihasta ja laskettelurinteeseen on matkaa puolisen kilometriä.

Caravan-lehden uusimmat jutut

Koeajossa: LMC Innovan 592 -retkeilyauto – Kekseliäitä ratkaisuja kompaktissa paketissa

Koeajossa: LMC Innovan 592 -retkeilyauto – Kekseliäitä ratkaisuja kompaktissa paketissa

LMC on käyttänyt kekseliäisyyttä sovittaessaan erillisvuoteet uusimpaan kuusimetriseen Ford Transit -retkeilyautoonsa.

Akulla ja kokoon taittuvalla vesisäiliöllä varustettu matalapainepesuri mahtuu mukaan – siistimpää reissaamista

Akulla ja kokoon taittuvalla vesisäiliöllä varustettu matalapainepesuri mahtuu mukaan – siistimpää reissaamista

Kärcher on tuonut myyntiin OC 3 Foldable -matalapainepesurimallin, jossa on kokoon taittuva kahdeksan litran vesisäiliö. Pieneen tilaan menevä pesuri kulkee helposti mukana ajoneuvoissa.

Kehysriihi: Matkailuautojen autoverotuki poistetaan asteittain

Kehysriihi: Matkailuautojen autoverotuki poistetaan asteittain

Hallitus on sopinut kehysriihessään, että uusien matkailuautojen autoverotukea supistetaan. Julkisen talouden suunnitelmaan vuosille 2025–2028 on kirjattu, että ”matkailuautojen autoverotuki poistetaan asteittain 15 vuoden siirtymäajalla”.