Leirintäopas - Löydä lähistön alueet

  • Reittihaku on mahdollista vain kirjautuneille.

Karavaanari, huomioi Leirintäoppaan korjatut tiedot!

Painetun Leirintäoppaan tietoihin tehdään toisinaan korjauksia – ne löydät kootusti tältä sivulta. Korjaukset voit esimerkiksi tulostaa painetun oppaan väliin. Leirintäalueiden ja matkaparkkien tiedot perustuvat yhteyshenkilöille postitettuun kyselyyn ja näiden itse hallinnoimiin sisältöihin. Jos huomaat tiedoissa virheen, esitä muutostoivomuksesi toimitukselle palautelomakkeella.

Nyt kaikilla oppaan käyttäjillä on mahdollisuus kirjata omia kuulumisia karavaanireissuilta itselle tai muille. Jos haluat jakaa esimerkiksi vinkkejä parhaista leirintäkohteista tai tallentaa tunnelmapalan hienosta maisemasta, Leirinuotiolla tämä onnistuu.

Lue lisää kuulumisia

Uusimpia reissukuulumisia

Mukava reissu ollut etelästä Lappiin ja matka täällä vielä jatkuu. Säät ovat myös suosineet. Arvostelut ovat auttaneet monesti paikan valinnassa. Kiitos niiden kirjoittajille! Mukavaa reissailua… lue koko päivitys.

Loved 4 times

10 kuukautta sitten

Sf-c Kangaslampi Nastola. Loisto paikka hyvin hoidettu alue. Varsinkin keittiö tilat todella hyvät. Erikoisuutena mönkkäri kuljetus saunalle. Saunojat vaan perä kärryyn kyytiin ja menoksi. Ensimmäinen… lue koko päivitys.

Loved 1 times

2 vuotta sitten

Leirintäalueiden esittelyt

Caravan-lehti kiertelee leirintäalueita ympäri Suomea. Alla ovat uusimmat alue-esittelyt, kaikkia esittelyitä voit selata ja lukea tällä sivulla.

Lapsiperheille ja tanssin ystäville

Lapsiperheille ja tanssin ystäville

Valasranta sijaitsee Pyhäjärven eteläpäässä, Kallionokan kanssa lähes vierekkäin. Alue on talkoilla hoidettu ja toimii isäntäperiaatteella.

Aktiivista touhua monen ikäisille

Aktiivista touhua monen ikäisille

Sieravuoren alue sijaitsee Pyhäjärven länsirannalla, Säkylää vastapäätä. Alue on avoinna huhti–toukokuun vaihteesta syyskuun puoleen väliin.

Koko päivän rantalomakohde

Koko päivän rantalomakohde

Kristalliranta on hyvä rantalomakohde. Kun aamuaurinko on Kristallirannassa noussut metsän takaa, se paistaa upealle hiekkarannalle ihan koko päivän laskeakseen illalla vastarannan taakse.

Viimeisimmät arviot

Uusin arvio: Kristalliranta

Eka kertaa täällä
ja varmasti uudelleenkin ! Rauhallinen, kaunis alue ja mukavat kausipaikkalaiset. Vain kesäköökkiä jäin kaipaamaan, muuten kaikki tarvittava.

Caravan-lehden uusimmat jutut

Vuoden karavaanari tulee Kokkolasta – ansiot ulottuvat valtakunnanrajojen taakse

Vuoden karavaanari tulee Kokkolasta – ansiot ulottuvat valtakunnanrajojen taakse

SF-Caravan ry:n liittokokouksessa lauantaina Vuoden karavaanariksi nimitetty Kenneth Björkskog sai tiedon valinnastaan kuukauden etuajassa inhimillisen lipsahduksen takia. – Muuten olisi tullut yllätyksenä, Björkskog sutkauttaa.

Retkeilykirja tarjoaa kannustusta ja opastusta lapsiperheretkeilyyn

Retkeilykirja tarjoaa kannustusta ja opastusta lapsiperheretkeilyyn

Susanna Ylisen Lapsiperheen retkiopas – Päiväretkistä pitkiin vaelluksiin -kirjassa tehdään selväksi, että vauvat ja lapset voivat olla mainiota retkeilyseuraa. Lasten kanssa onnistuvat muun muassa päiväretket, vaellukset, hiihtovaellukset kuin pitkät pyöräretketkin.

SF-Caravanin puheenjohtaja Olli Rusi: ”Järjestön arvoja mukaileva 60-vuotisjuhlaliittokokous”

SF-Caravanin puheenjohtaja Olli Rusi: ”Järjestön arvoja mukaileva 60-vuotisjuhlaliittokokous”

Kuusikymppisiään lauantain liittokokouksessa juhlistanut SF-Caravan ry sai puheenjohtajansa Olli Rusin mielestä arvoisensa tapahtuman. Toisinaan järjestön historiassa on kokoustettu pitkään ja kiivaissakin tunnelmissa, mutta tällä kertaa tunnelma oli sopuisa ja juhlava.