Leirintäopas - Löydä lähistön alueet

  • Reittihaku on mahdollista vain kirjautuneille.

Karavaanari, huomioi Leirintäoppaan korjatut tiedot!

Painetun Leirintäoppaan tietoihin tehdään toisinaan korjauksia – ne löydät kootusti tältä sivulta. Korjaukset voit esimerkiksi tulostaa painetun oppaan väliin. Leirintäalueiden ja matkaparkkien tiedot perustuvat yhteyshenkilöille postitettuun kyselyyn ja näiden itse hallinnoimiin sisältöihin. Jos huomaat tiedoissa virheen, esitä muutostoivomuksesi toimitukselle palautelomakkeella.

Nyt kaikilla oppaan käyttäjillä on mahdollisuus kirjata omia kuulumisia karavaanireissuilta itselle tai muille. Jos haluat jakaa esimerkiksi vinkkejä parhaista leirintäkohteista tai tallentaa tunnelmapalan hienosta maisemasta, Leirinuotiolla tämä onnistuu.

Lue lisää kuulumisia

Uusimpia reissukuulumisia

Sf-c Kangaslampi Nastola. Loisto paikka hyvin hoidettu alue. Varsinkin keittiö tilat todella hyvät. Erikoisuutena mönkkäri kuljetus saunalle. Saunojat vaan perä kärryyn kyytiin ja menoksi. Ensimmäinen… lue koko päivitys.

Loved 0 times

6 kuukautta sitten

Ne ketkä tykkäävät samoilla luonto poluilla ja kansallispuistoissa mainio paikka tosin matkaparkki aika epätasainen. Kaunis maisema varsinkin näköala paikalta Helvetin kolussa lue koko päivitys.

Loved 2 times

7 kuukautta sitten

Leirintäalueiden esittelyt

Caravan-lehti kiertelee leirintäalueita ympäri Suomea. Alla ovat uusimmat alue-esittelyt, kaikkia esittelyitä voit selata ja lukea tällä sivulla.

Majoittumaan etelärinteiden juurelle

Majoittumaan etelärinteiden juurelle

Ylläsjärvellä on pieni kylä, josta löytyy muun muassa K-Market Eelin kauppa, jokunen ravintola, majoitusliikkeitä ja parturi. Kylältä kääntyy risteys pohjoiseen Ylläkselle, ja lopulta tie kipuaa jyrkähköä mäkeä puurajan tuntumaan.

Ylväitä maisemia tunturijärven rannalla

Ylväitä maisemia tunturijärven rannalla

Ylläksen vanhempi caravan-alue Ylläksen Ykkös Caravan on ollut mukana seudun matkailun kasvussa. Yritystoiminta aloitettiin Äkäslompolossa saman nimisen tunturijärven rannalla vuoden 1996 alussa.

Levi – monenmoisille menijöille

Levi – monenmoisille menijöille

Kittilän Sirkka on nuorekas ja menevä talvilomakylä, ja Levi on sen tunnettu laskettelukeskus. Kun puhutaan Sirkan kylästä, käytetään yleisesti nimeä Levi.

Viimeisimmät arviot

Uusin arvio: Kirstula Camping

Loistavalla paikalla sijaitseva erittäin mukava pieni alue.

Caravan-lehden uusimmat jutut

Hobby täydensi Maxia-vaunumallisarjaa

Hobby täydensi Maxia-vaunumallisarjaa

Hobby on täydentänyt matkailuvaunujensa Maxia-mallisarjassa ollutta kolmen pohjaratkaisun (495 UL, 660 WQM ja 585 UL) valikoimaa 595 KML -vaihtoehdolla. Vakiona Hobby Maxia 595 KML -pohjaratkaisu tarjoaa aikuisille kolme ja lapsille 2 vuodepaikkaa.

Sunlight esitteli Ford Transit -pohjaisia matkailuautoja mallivuodelle 2024

Sunlight esitteli Ford Transit -pohjaisia matkailuautoja mallivuodelle 2024

Sunlight esitteli ainakin saksalaiselle lehdistölle jo joulukuussa 2022 muutamia matkailuautoja vuoden 2024 mallistoonsa. Tosin kolmikosta sai kertoa julkisuudessa ”vasta” tammikuussa 2023.

ID. Buzz muunnettiin retkeilyautoksi – kaikki eivät jää odottamaan Volkswagenin omaa toteutusta

ID. Buzz muunnettiin retkeilyautoksi – kaikki eivät jää odottamaan Volkswagenin omaa toteutusta

Volkswagenin alusta asti täyssähköiseksi suunniteltu ID. Buzz -”hippibussi” on herättänyt paljon kiinnostusta.