Leirintäopas - Löydä lähistön alueet

  • Reittihaku on mahdollista vain kirjautuneille.

Karavaanari, huomioi Leirintäoppaan korjatut tiedot!

Painetun Leirintäoppaan tietoihin tehdään toisinaan korjauksia – ne löydät kootusti tältä sivulta. Korjaukset voit esimerkiksi tulostaa painetun oppaan väliin. Leirintäalueiden ja matkaparkkien tiedot perustuvat yhteyshenkilöille postitettuun kyselyyn ja näiden itse hallinnoimiin sisältöihin. Jos huomaat tiedoissa virheen, esitä muutostoivomuksesi toimitukselle palautelomakkeella.

Nyt kaikilla oppaan käyttäjillä on mahdollisuus kirjata omia kuulumisia karavaanireissuilta itselle tai muille. Jos haluat jakaa esimerkiksi vinkkejä parhaista leirintäkohteista tai tallentaa tunnelmapalan hienosta maisemasta, Leirinuotiolla tämä onnistuu.

Lue lisää kuulumisia

Uusimpia reissukuulumisia

Mukava reissu ollut etelästä Lappiin ja matka täällä vielä jatkuu. Säät ovat myös suosineet. Arvostelut ovat auttaneet monesti paikan valinnassa. Kiitos niiden kirjoittajille! Mukavaa reissailua… lue koko päivitys.

Loved 3 times

3 kuukautta sitten

Sf-c Kangaslampi Nastola. Loisto paikka hyvin hoidettu alue. Varsinkin keittiö tilat todella hyvät. Erikoisuutena mönkkäri kuljetus saunalle. Saunojat vaan perä kärryyn kyytiin ja menoksi. Ensimmäinen… lue koko päivitys.

Loved 0 times

1 vuosi sitten

Leirintäalueiden esittelyt

Caravan-lehti kiertelee leirintäalueita ympäri Suomea. Alla ovat uusimmat alue-esittelyt, kaikkia esittelyitä voit selata ja lukea tällä sivulla.

Puhtaan ja kirkkaan veden äärellä

Puhtaan ja kirkkaan veden äärellä

Mäntyrannan lomakylä sijaitsee Kiteen kunnassa Kesälahden pitäjän alueella. Telttailu hiekkarannalla kirkasvetisen Saimaan Puruveden rannalla alkoi jo 1960-luvulla.

Luontoretkelle Linnasaareen

Luontoretkelle Linnasaareen

Oravi sijaitsee parinkymmenen kilometrin pituisen kapean niemen keskivaiheilla, jonka Oravin kanava katkaisee. Kanava on lyhentänyt laivojen reittiä useita kymmeniä kilometrejä.

Papinniemen upeat hiekkarannat

Papinniemen upeat hiekkarannat

Uukuniemen kunta on Pyhäjärven takana päätieltä sivussa. Sinne lähdetään varta vasten poikkeamaan.

Viimeisimmät arviot

Uusin arvio: Vidnäsin Kartano

Rauhallinen sijainti näin loppukaudesta. Mukava ruohonhimoinen lauma vaeltaa pihalla vapaana. Hampurilainen oli ihan maistuva. Ikä näkyy ja tekemistä ja laittamista varmasti riittää.

Caravan-lehden uusimmat jutut

Sammanfattning över Caravan-tidningen 4/2023

Sammanfattning över Caravan-tidningen 4/2023

Populariteten för den lyxigare varianten av camping växer stadigt Populariteten för Glamping, dvs en lyxigare variation av camping, växer stadigt i Finland. Också utbudet på färdmål ökar.

Koeajossa: Laika Ecovip L 3019 -matkailuauto – italialaismerkki Laika teki paluun Suomeen

Koeajossa: Laika Ecovip L 3019 -matkailuauto – italialaismerkki Laika teki paluun Suomeen

Italialaisen premium-merkin myynti käynnistyi uudelleen noin kymmenen vuoden tauon jälkeen.

Sähköiset ratkaisut tuovat muunneltavuutta Challengerin uutuusautoon – sekä sänky että säilytystila nousevat

Sähköiset ratkaisut tuovat muunneltavuutta Challengerin uutuusautoon – sekä sänky että säilytystila nousevat

Ruotsin Elmia-messuilta Lahteen kiidätettiin ensiesiteltäväksi nuorekas Challenger X250. Siitä innostuvat kaikki, jotka haluavat retkeilyauton ja silti puoli-integroidun matkailuauton tilat.