Leirintäopas - Löydä lähistön alueet

  • Reittihaku on mahdollista vain kirjautuneille.

Karavaanari, huomioi Leirintäoppaan korjatut tiedot!

Painetun Leirintäoppaan tietoihin tehdään toisinaan korjauksia – ne löydät kootusti tältä sivulta. Korjaukset voit esimerkiksi tulostaa painetun oppaan väliin. Leirintäalueiden ja matkaparkkien tiedot perustuvat yhteyshenkilöille postitettuun kyselyyn ja näiden itse hallinnoimiin sisältöihin. Jos huomaat tiedoissa virheen, esitä muutostoivomuksesi toimitukselle palautelomakkeella.

Leirintäoppaan sivusto uudistui

Tule jakamaan vuoden 2022 kokemuksiasi karavaanimatkoilta!

Leirintäoppaan sivustoon on lisätty uusia ominaisuuksia. Nyt kaikilla oppaan käyttäjillä on mahdollisuus kirjata omia kokemuksiaan talteen itselle ja muille aluelistauksiin ja matkapaiväkirjaan.

Mihin mentäisiin? Missä ovat parhaat kohteet?

Nyt myös käyttäjät voivat luoda sisältöjä

Jos haluat jakaa reissuvinkkejä myös muille tai lukea muiden näkemyksiä esimerkiksi parhaista leirintäkohteista, Leirintäoppaassa kokemusten jakaminen onnistuu. Pannaan hyvä kiertämään!

Käyttäjien aluelistaukset

Viihtyisimmät perheleirinnät Itä-Suomessa, koirakaravaanarin ykköskohteet, parhaat leirintäalueet golfbaanojen vierellä… Aluelistauksissa voit koostaa listoja kohteista matkasi varrelta esimerkiksi erilaisten aktiviteettien mukaan tai maantieteellisin perustein.

Petri Lehvonen

Omia reissu paikkoja

16.9.2021

Timi Wahalahti

Liftausreissu 2019

6.7.2021

Matkapäiväkirjat

Mitä näitte, mitä koitte, missä kävitte? Oliko seurueellasi hauskaa? Tai kenties taitoit matkaa yksin… Matkapäiväkirjaan voit laatia merkintöjä reissuistasi. Päiväkirjaan voit kirjata esimerkiksi reittisi, tunnelmia sekä leirintäalueita matkan varrelta.

Leirintäalueiden esittelyt

Caravan-lehti kiertelee leirintäalueita ympäri Suomea. Alla ovat uusimmat alue-esittelyt, kaikkia esittelyitä voit selata ja lukea tällä sivulla.

Leirintäalueelta kävellen keskustaan

Leirintäalueelta kävellen keskustaan

Kristiinankaupunki ei sijaitse saarella, vaikka se Koppön saarelle perustettiinkin. Myöskään Pukinsaaren leirintäalue ei nimestään huolimatta ole saarella, vaan leirintäalue sijaitsee lähellä keskustaa.

Oiva perhealue meren rannalla

Oiva perhealue meren rannalla

Kaskisten kaupunki on rakennettu saarelle tiukasti ruutukaavaan. Pohjois-eteläsuunnassa katuja on kahdeksan ja poikittain alun toistakymmentä.

Vaunupaikkoja rannan tuntumassa

Vaunupaikkoja rannan tuntumassa

Aiemmin nimellä Meri Camping toiminut leirintäalue tunnetaan nyt nimellä Merry Camping. Reilu vuosi sitten aloittanut yrittäjäpariskunta, Maija ja Paavo Munkki, on nimenmuutoksen lisäksi tehnyt remonttia satakuntalaisalueella.

Viimeisimmät arviot

Uusin arvio: Hiilimutka, SFC

Mukava paikka, ystävällinen ja toimiva vastaanotto vaikka kauden ulkopuolella käytiin. Siistit ja toimivat tilat.

Caravan-lehden uusimmat jutut

SF-Caravanin liittokokous nuijittiin läpi joutuisasti – mukaan liittyi jo 80. jäsenyhdistys

SF-Caravanin liittokokous nuijittiin läpi joutuisasti – mukaan liittyi jo 80. jäsenyhdistys

Vakavarainen järjestö nipistää mediayhtiönsä toiminnoista ja uudistaa henkilöstönsä johtamismallia. Ajotaitoguru Lauri Nieminen palkittiin elämäntyöstään.

Vuoden karavaanariksi valittiin Armi Ylikorpi – Vuoden yhdistys -tunnustus Hyvinkäälle

Vuoden karavaanariksi valittiin Armi Ylikorpi – Vuoden yhdistys -tunnustus Hyvinkäälle

Valinnat julkistettiin SF-Caravan ry:n liittokokouksessa Sotkamon Vuokatissa.

Hymer käynnistää matkailuautojen alustojen tuotannon omalla tehtaallaan

Hymer käynnistää matkailuautojen alustojen tuotannon omalla tehtaallaan

Hymer kertoi pari vuotta sitten suunnitelmistaan ryhtyä itse valmistamaan matkailuautojen alustoja Saksassa Bad Waldseen tuotantolaitoksillaan. Nyt tehtaalla on valmista tärkeän askeleen ottamiseen.