Leirintäopas - Löydä lähistön alueet

  • Reittihaku on mahdollista vain kirjautuneille.

Karavaanari, huomioi Leirintäoppaan korjatut tiedot!

Painetun Leirintäoppaan tietoihin tehdään toisinaan korjauksia – ne löydät kootusti tältä sivulta. Korjaukset voit esimerkiksi tulostaa painetun oppaan väliin. Leirintäalueiden ja matkaparkkien tiedot perustuvat yhteyshenkilöille postitettuun kyselyyn ja näiden itse hallinnoimiin sisältöihin. Jos huomaat tiedoissa virheen, esitä muutostoivomuksesi toimitukselle palautelomakkeella.

Leirintäoppaan sivusto uudistui

Tule jakamaan vuoden 2022 kokemuksiasi karavaanimatkoilta!

Leirintäoppaan sivustoon on lisätty uusia ominaisuuksia. Nyt kaikilla oppaan käyttäjillä on mahdollisuus kirjata omia kokemuksiaan talteen itselle ja muille aluelistauksiin ja matkapaiväkirjaan.

Mihin mentäisiin? Missä ovat parhaat kohteet?

Nyt myös käyttäjät voivat luoda sisältöjä

Jos haluat jakaa reissuvinkkejä myös muille tai lukea muiden näkemyksiä esimerkiksi parhaista leirintäkohteista, Leirintäoppaassa kokemusten jakaminen onnistuu. Pannaan hyvä kiertämään!

Käyttäjien aluelistaukset

Viihtyisimmät perheleirinnät Itä-Suomessa, koirakaravaanarin ykköskohteet, parhaat leirintäalueet golfbaanojen vierellä… Aluelistauksissa voit koostaa listoja kohteista matkasi varrelta esimerkiksi erilaisten aktiviteettien mukaan tai maantieteellisin perustein.

Petri Lehvonen

Omia reissu paikkoja

16.9.2021

Matkapäiväkirjat

Mitä näitte, mitä koitte, missä kävitte? Oliko seurueellasi hauskaa? Tai kenties taitoit matkaa yksin… Matkapäiväkirjaan voit laatia merkintöjä reissuistasi. Päiväkirjaan voit kirjata esimerkiksi reittisi, tunnelmia sekä leirintäalueita matkan varrelta.

Leirintäalueiden esittelyt

Caravan-lehti kiertelee leirintäalueita ympäri Suomea. Alla ovat uusimmat alue-esittelyt, kaikkia esittelyitä voit selata ja lukea tällä sivulla.

Tarjolla savolaista lupsakkuutta

Tarjolla savolaista lupsakkuutta

Hirvensalmella sijaitseva Etuniemi on ollut SF-Caravan Sisä-Savo ry:n hallinnassa jo yli 30 vuotta. Alue sijaitsee vain noin 15 minuutin matkan päässä 5-tieltä ja kuuluu myös Caravan-huippuihin.

Kirkasvetinen Jukajärvi houkuttelee vesille

Kirkasvetinen Jukajärvi houkuttelee vesille

Juva Camping sijaitsee tasaisella paikalla Jukajärven rannalla. Alue on melojien suosiossa, sillä rannasta lähtee Oravareitti eli perhemelontaan sopiva melontareitti Juvalta Sulkavalle.

Kolkonjärven rannalla viihtyy

Kolkonjärven rannalla viihtyy

Rantasalmella sijaitseva Kuus-Hukkala on avoinna ympäri vuoden. Alue tarjoaa caravan-paikkojen lisäksi myös monentasoista mökkimajoitusta Pikku Hukka -mökeistä järvenrantamökkeihin.

Viimeisimmät arviot

Uusin arvio: Aneen Camping

Pieni rauhallinen alue, jossa siistit huoltotilat. Isännälle pisteitä 6/5.

Caravan-lehden uusimmat jutut

Karmiiko polttoaineen hinta? Näin liikutat matkailuajoneuvoa taloudellisemmin

Karmiiko polttoaineen hinta? Näin liikutat matkailuajoneuvoa taloudellisemmin

Kustannuksiin voi vaikuttaa yllättävän paljon sillä, miten ajat.

Menossa kesällä matkailuajoneuvon tai teltan kanssa Ruotsiin – löytyisikö näistä parhaista leirintäalueista mieluisaa?

Menossa kesällä matkailuajoneuvon tai teltan kanssa Ruotsiin – löytyisikö näistä parhaista leirintäalueista mieluisaa?

Ruotsin leirintäalueilla oli viime vuonna ennätykselliset 15,5 miljoonaa yöpymistä, joista ulkomaalaisten yöpymisiä oli 1,7 miljoonaa. Leirintäalueiden vetovoimaan on pystytty investoimaan huomattavasti viime vuosina, ja se näkyy siinä, että maasta ei ole vaikea löytää hyviä leirintäalueita jokaiseen makuun.

Koeajossa: Adria Twin Sports 600 SPB – kattoteltat yleistyvät retkeilyautoissa

Koeajossa: Adria Twin Sports 600 SPB – kattoteltat yleistyvät retkeilyautoissa

Matkailuautojen uudeksi segmentiksi ovat tulleet etuosasta ylös nostettavalla katolla varustetut retkeilyautot, joissa on lähinnä kesäkäyttöön soveltuva kahden hengen makuutila. Tässä koeajossa ei tyydytä arvioimaan vain Adrian nostokattoautoa.