Leirintäopas - Löydä lähistön alueet

  • Reittihaku on mahdollista vain kirjautuneille.

Karavaanari, huomioi Leirintäoppaan korjatut tiedot!

Vuoden 2021 Leirintäoppaaseen on tehty joitakin korjauksia. Löydät korjaukset kootusti tältä sivulta. Korjaukset voi esimerkiksi tulostaa painetun oppaan väliin. Leirintäalueiden ja matkaparkkien tiedot perustuvat yhteyshenkilöille postitettuun kyselyyn ja näiden itse hallinnoimiin sisältöihin. Jos huomaat tiedoissa virheen, esitä muutostoivomuksesi toimitukselle palautelomakkeella.

Leirintäoppaan sivusto uudistui

Tule jakamaan vuoden 2021 kokemuksiasi karavaanimatkoilta!

Leirintäoppaan sivustoon on lisätty uusia ominaisuuksia. Nyt kaikilla oppaan käyttäjillä on mahdollisuus kirjata omia kokemuksiaan talteen itselle ja muille aluelistauksiin ja matkapaiväkirjaan.

Mihin mentäisiin? Missä ovat parhaat kohteet?

Nyt myös käyttäjät voivat luoda sisältöjä

Jos haluat jakaa reissuvinkkejä myös muille tai lukea muiden näkemyksiä esimerkiksi parhaista leirintäkohteista, Leirintäoppaassa kokemusten jakaminen onnistuu. Pannaan hyvä kiertämään!

Käyttäjien aluelistaukset

Viihtyisimmät perheleirinnät Itä-Suomessa, koirakaravaanarin ykköskohteet, parhaat leirintäalueet golfbaanojen vierellä… Aluelistauksissa voit koostaa listoja kohteista matkasi varrelta esimerkiksi erilaisten aktiviteettien mukaan tai maantieteellisin perustein.

Petri Lehvonen

Omia reissu paikkoja

16.9.2021

Timi Wahalahti

Liftausreissu 2019

6.7.2021

Matkapäiväkirjat

Mitä näitte, mitä koitte, missä kävitte? Oliko seurueellasi hauskaa? Tai kenties taitoit matkaa yksin… Matkapäiväkirjaan voit laatia merkintöjä reissuistasi. Päiväkirjaan voit kirjata esimerkiksi reittisi, tunnelmia sekä leirintäalueita matkan varrelta.

Leirintäalueiden esittelyt

Caravan-lehti kiertelee leirintäalueita ympäri Suomea. Alla ovat uusimmat alue-esittelyt, kaikkia esittelyitä voit selata ja lukea tällä sivulla.

Jäätietä nopsaan Rekiniemestä Kolille

Jäätietä nopsaan Rekiniemestä Kolille

Rekiniemi rakennettiin vanhaan hiekkamonttuun Pielisen ja Jauhiaisten väliselle niemelle vuonna 1982. Osa alueen rakennuksissa on harjanteella rannan lähellä.

Vaihda farkut verkkarihousuun

Vaihda farkut verkkarihousuun

SF-Caravan Pohjois-Karjala ry on perustettu vuonna 1982. Vireä yhdistys ylläpitää hienoa caravan-aluetta Joensuun kaakkoispuolella Kiihtelysvaarassa.

Kaupunkilomalle Joensuuhun

Kaupunkilomalle Joensuuhun

Nykyisin kaupunkileirintäalueet ovat vähenemään päin, kun keskustojen lähellä olevia tontteja himoitaan muuhun käyttöön. Keskustojen lähellä olevat leirintäalueet kuitenkin piristävät kaupungin liike-elämää.

Viimeisimmät arviot

Uusin arvio: Lintulahti, SFC

Kyllä me palaamme aina tänne takaisin.

Caravan-lehden uusimmat jutut

Airstream eStream -matkailuvaunu liikkuu myös omin voimin ja toimii varavirtalähteenä kotipihassa

Airstream eStream -matkailuvaunu liikkuu myös omin voimin ja toimii varavirtalähteenä kotipihassa

Thor Industries on esitellyt matkailuajoneuvojen sähköistämisen strategiaansa vaunupuolella uudella Airstream eStream -konseptimallilla. Thor Industries on maailman suurin matkailuajoneuvojen valmistaja, ja konsernissa on ennestään osaamista vaunujen sähköistämisratkaisuista.

Winnebago esitteli Ford E-Transit -pohjaisen sähkömatkailuautonsa konseptimallin

Winnebago esitteli Ford E-Transit -pohjaisen sähkömatkailuautonsa konseptimallin

Yksi maailman suurimmista matkailuajoneuvojen valmistajista, jenkkiyritys Winnebago Industries, toi tällä viikolla suuressa Florida RV Super Show -tapahtumassa ensimmäistä kertaa esille näkemyksensä täyssähköisestä matkailuautostaan. Winnebago on käyttänyt yli kaksi vuotta e-RV-nimisen konseptimallin kehittämiseen.

Nestekaasupullojen saatavuusongelmassa pullonkaulana on huollon kapasiteetti

Nestekaasupullojen saatavuusongelmassa pullonkaulana on huollon kapasiteetti

SF-Caravan Pirkanmaa ry:n hallituksen jäsen Pentti Walleniuksella on vuosikymmeniä omakohtaista kokemusta nestekaasupullojen saatavuudesta ja toimituksista muun muassa yhdistyksen Maisansalon ja Vankkurimännikön leirintäalueille. Hänen mukaansa aikaisempina vuosina homma on pelannut varsin hyvin.