Onnela – Veljekset Keskinen Oy

Yhteensä 3 arviota

Leirintäalueiden ja matkaparkkien tiedot päivitetään sesongille 2020 tammi-maaliskuun aikana. Leirintäalueet ja matkaparkit päivittävät tietonsa sähköisesti oppaan sivuilla lomakkeella, johon lähetämme linkin sähköpostitse viikolla 4. Mahdollisissa ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä toimitukseen palautelomakkeella.

Leirintäoppaan toimitus

AVOINNA ympäri vuoden. 313 sähköpaikkaa matkailuajoneuvoille, sähköpaikka 20 e/vrk, telttapaikka 12 e/vrk PALVELUT kesäkaudella: vastaanotto/kioski, grilli/pub, uimaranta, sauna ( myös talvikaudella), grillauspaikka, huoltorakennuksessa wc- ja suihkutilat sekä vaunujen jätevesihuolto. Huoltorakennusten ovet toimivat avainkortilla. Talvikaudella rajoitetut palvelut ja ilmoittautuminen Hotelli OnnenTähden vastaanottoon RuokaPuodin kauppakadulla. MUUTA Maininnat, 2013 Vuoden alue ja 2018 koiraystävällisin alue.

Tiedot päivitetty: 6.5.2019

Kirjoita arvostelu kohteesta Onnela – Veljekset Keskinen Oy

  • Hinta-laatusuhde
  • Sijainti
  • Henkilökunta
  • Siisteys
  • Palvelut yleisesti

Kävijöiden arviot

Karavaanari

Hinta kohdillaan. Kaikki tarvittavat palvelut lähellä. Täydennykset saa helposti kyläkaupalta.

Arvio:

Hinta-laatusuhde

Sijainti

Henkilökunta

Siisteys

Palvelut yleisesti

Kesämatkaaja

Iso alue ja erittäin hyvät alueet leiriytyä, jokaiselle vaunukunnalle oma asfaltoitu parkkipaikka. Vaunupaikkojen väliin istutettu pensaita eli kasvettuaan tuo yksityisyyttä ja näkösuojaa. Suihkutiloja liian vähän ja osa suihkuista löytyy konteista, samoin WC-tilat. Suihkut ja WC:t epäsiistejä ja illalla lämminvesi loppu. Tiskipaikkoja myös alueeseen nähden aivan liian vähän. Etuina ilmainen tivoli lapsille ja kauppakeskus leirintäalueen vieressä. Uimaranta löytyy myös alueelta.

Arvio:

Hinta-laatusuhde

Sijainti

Henkilökunta

Siisteys

Palvelut yleisesti

Erja

Hinta-laatusuhde kohdillaan. 20e/yö on halpaa ku saippua. Alue kesäisin tosi suosittu ja monesti iltaisin jopa täynnä. Rauhassa saa olla, mutta naapurin kanssa pääsee porinoille, jos itse on juttutuulella. Siistit tilat. Keittotiloja tarvisi ehdottomasti enemmän, samoin suihkut/wc sijoittelu järkevämmäksi ja mielellään niin, että viimeisenä suihkuun tulijalle riittäisi lämmintä vettä.
Sijainniltaan hyvä, Kyläkaupan vieressä. Kyllä Vesa osaa!

Arvio:

Hinta-laatusuhde

Sijainti

Henkilökunta

Siisteys

Palvelut yleisesti