Neste Saariselkä

Yhteensä 2 arviota

Leirintäalueiden ja matkaparkkien tiedot päivitetään sesongille 2020 tammi-maaliskuun aikana. Leirintäalueet ja matkaparkit päivittävät tietonsa sähköisesti oppaan sivuilla lomakkeella, johon lähetämme linkin sähköpostitse viikolla 4. Mahdollisissa ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä toimitukseen palautelomakkeella.

Leirintäoppaan toimitus

AVOINNA klo 8-20, su klo 9-18, vartioimaton. 14 paikkaa matkailuautoille ja yhdistelmille. 25 e/vrk (sis. sähkö, wc, suihku, vesi, kesällä kemssantyhjennys). PALVELUT wc, vesipiste, suihku, kahvila, lounasbuffet, leipomo, Scanburger, kaasunmyynti, luottokortit käyvät. MUUTA Kylpylä Saariselällä. Vuokraamme moottorikelkkoja. AJO-OHJE Saariselän pohjoisliittymästä.

Tiedot päivitetty: 26.4.2019

Kirjoita arvostelu kohteesta Neste Saariselkä

  • Hinta-laatusuhde
  • Sijainti
  • Henkilökunta
  • Siisteys
  • Palvelut yleisesti

Kävijöiden arviot

Raatise

Neste Saariselkä mainostaa asuntoauto- sekä vaunupaikkoja olevan 14.
Ei pidä enää paikkaansa, vanhaa tietoa, enää muutama paikka linja-autojen ja rekkojen keskellä kylki kyljessä keskellä pihaa. Ps. Osa paikoista linjaautojen loki lämmitys paikkoja

Arvio:

Hinta-laatusuhde

Sijainti

Henkilökunta

Siisteys

Palvelut yleisesti

Kullankaivaja

Saariselän nesteellä ei ole enään Karavaanipaikkoja, rakennuksen ympärillä olevat paikat on Vallannut henkilökunta omilla henkilöautoilla ja pihan perällä olevat Karavaanipaikat on vallannut linja-autot.

Arvio:

Hinta-laatusuhde

Sijainti

Henkilökunta

Siisteys

Palvelut yleisesti