Leirintäopas - Löydä lähistön alueet

  • Reittihaku on mahdollista vain kirjautuneille.

Karavaanari, huomioi Leirintäoppaan korjatut tiedot!

Painetun Leirintäoppaan tietoihin tehdään toisinaan korjauksia – ne löydät kootusti tältä sivulta. Korjaukset voit esimerkiksi tulostaa painetun oppaan väliin. Leirintäalueiden ja matkaparkkien tiedot perustuvat yhteyshenkilöille postitettuun kyselyyn ja näiden itse hallinnoimiin sisältöihin. Jos huomaat tiedoissa virheen, esitä muutostoivomuksesi toimitukselle palautelomakkeella.

Nyt kaikilla oppaan käyttäjillä on mahdollisuus kirjata omia kuulumisia karavaanireissuilta itselle tai muille. Jos haluat jakaa esimerkiksi vinkkejä parhaista leirintäkohteista tai tallentaa tunnelmapalan hienosta maisemasta, Leirinuotiolla tämä onnistuu.

Lue lisää kuulumisia

Uusimpia reissukuulumisia

Mukava reissu ollut etelästä Lappiin ja matka täällä vielä jatkuu. Säät ovat myös suosineet. Arvostelut ovat auttaneet monesti paikan valinnassa. Kiitos niiden kirjoittajille! Mukavaa reissailua… lue koko päivitys.

Loved 3 times

2 kuukautta sitten

Sf-c Kangaslampi Nastola. Loisto paikka hyvin hoidettu alue. Varsinkin keittiö tilat todella hyvät. Erikoisuutena mönkkäri kuljetus saunalle. Saunojat vaan perä kärryyn kyytiin ja menoksi. Ensimmäinen… lue koko päivitys.

Loved 0 times

1 vuosi sitten

Leirintäalueiden esittelyt

Caravan-lehti kiertelee leirintäalueita ympäri Suomea. Alla ovat uusimmat alue-esittelyt, kaikkia esittelyitä voit selata ja lukea tällä sivulla.

Puhtaan ja kirkkaan veden äärellä

Puhtaan ja kirkkaan veden äärellä

Mäntyrannan lomakylä sijaitsee Kiteen kunnassa Kesälahden pitäjän alueella. Telttailu hiekkarannalla kirkasvetisen Saimaan Puruveden rannalla alkoi jo 1960-luvulla.

Luontoretkelle Linnasaareen

Luontoretkelle Linnasaareen

Oravi sijaitsee parinkymmenen kilometrin pituisen kapean niemen keskivaiheilla, jonka Oravin kanava katkaisee. Kanava on lyhentänyt laivojen reittiä useita kymmeniä kilometrejä.

Papinniemen upeat hiekkarannat

Papinniemen upeat hiekkarannat

Uukuniemen kunta on Pyhäjärven takana päätieltä sivussa. Sinne lähdetään varta vasten poikkeamaan.

Viimeisimmät arviot

Uusin arvio: Kirstula Camping

Kartan ”huoltorakennus” on klapisuoja. Keittokatos on yksi tiskipöytä ja kaikkea muuta kuin sähköturvalliset mikro ja yksi keittolevy. Invalidi-wc&lastenhoitotila lämmittämätön, ilman hoitopöytää tai mitään hyllyä edes, ja vain kylmällä vedellä varustettu!
Saippuaa ei vessoihin (3) lisätty vaikka soitin ja niin luvattiin.
Rannan pieni puusauna oli mukava ja sen sai lämmittää itse.
Sijainti on mainio.
Paljon potentiaalia paikassa, mutta jotenkin puuttuu silmää tehdä asiat loppuun saakka, laadukkaasti ja tyylillä.
Kuten joku aiemmin, niin suosittelen käymään muutamalla leirintäalueella oppimassa.
Peruspaikankin hinta ylimitoitettu henkilömaksujen suhteen, kun juuri muuta kuin paikka ei ole tarjolla. Samaan hintaa olemme usein olleet todella hyvinvarustelluilla alueilla.

Caravan-lehden uusimmat jutut

Matkailuajoneuvon vuokraus on monelle hyvä ja huoleton tapa matkakuumeen hoitamiseen

Matkailuajoneuvon vuokraus on monelle hyvä ja huoleton tapa matkakuumeen hoitamiseen

Lahden Caravan-messuilla uudet matkailuajoneuvot ovat selkeästi suurimpia vetonauloja, mutta myös vuokraaminen on monelle messuvieraalle kiinnostava vaihtoehto. Viime vuosina merkittävä osa matkailuajoneuvoja vuokraavien yritysten asiakkaista on ollut ensikertalaisia.

Caravan-lehden suosio pomppasi ennätyslukemiin

Caravan-lehden suosio pomppasi ennätyslukemiin

Caravan-lehden tavoittavuus on kasvanut Kansallisen mediatutkimuksen (KMT) mukaan entisestään niin karavaanareiden kuin myös muiden alalla toimivien keskuudessa. Viisi kertaa vuodessa ilmestyvän lehden lukijamäärä on noussut vuonna 2023 roimasti edellisvuoteen nähden.

Moni matkailuelämys saa alkunsa caravan-messuilta – uusimpia matkailuajoneuvoja pursuavassa Lahden messukeskuksessa unelmoidaan ja toteutetaan unelmia

Moni matkailuelämys saa alkunsa caravan-messuilta – uusimpia matkailuajoneuvoja pursuavassa Lahden messukeskuksessa unelmoidaan ja toteutetaan unelmia

Caravan-alan harrastajakunta sekä heille tarjottavat erilaiset matkailuajoneuvot ovat monipuolistuneet viime vuosina. Se kehitys on alan asiantuntijoiden mukaan vain vahvistumassa tulevaisuudessa.