Leirintäopas - Löydä lähistön alueet

  • Reittihaku on mahdollista vain kirjautuneille.

Karavaanari, huomioi Leirintäoppaan korjatut tiedot!

Painetun Leirintäoppaan tietoihin tehdään toisinaan korjauksia – ne löydät kootusti tältä sivulta. Korjaukset voit esimerkiksi tulostaa painetun oppaan väliin. Leirintäalueiden ja matkaparkkien tiedot perustuvat yhteyshenkilöille postitettuun kyselyyn ja näiden itse hallinnoimiin sisältöihin. Jos huomaat tiedoissa virheen, esitä muutostoivomuksesi toimitukselle palautelomakkeella.

Nyt kaikilla oppaan käyttäjillä on mahdollisuus kirjata omia kuulumisia karavaanireissuilta itselle tai muille. Jos haluat jakaa esimerkiksi vinkkejä parhaista leirintäkohteista tai tallentaa tunnelmapalan hienosta maisemasta, Leirinuotiolla tämä onnistuu.

Lue lisää kuulumisia

Uusimpia reissukuulumisia

Sf-c Kangaslampi Nastola. Loisto paikka hyvin hoidettu alue. Varsinkin keittiö tilat todella hyvät. Erikoisuutena mönkkäri kuljetus saunalle. Saunojat vaan perä kärryyn kyytiin ja menoksi. Ensimmäinen… lue koko päivitys.

Loved 0 times

2 viikkoa sitten

Ne ketkä tykkäävät samoilla luonto poluilla ja kansallispuistoissa mainio paikka tosin matkaparkki aika epätasainen. Kaunis maisema varsinkin näköala paikalta Helvetin kolussa lue koko päivitys.

Loved 2 times

3 viikkoa sitten

Leirintäalueiden esittelyt

Caravan-lehti kiertelee leirintäalueita ympäri Suomea. Alla ovat uusimmat alue-esittelyt, kaikkia esittelyitä voit selata ja lukea tällä sivulla.

Tarjolla savolaista lupsakkuutta

Tarjolla savolaista lupsakkuutta

Hirvensalmella sijaitseva Etuniemi on ollut SF-Caravan Sisä-Savo ry:n hallinnassa jo yli 30 vuotta. Alue sijaitsee vain noin 15 minuutin matkan päässä 5-tieltä ja kuuluu myös Caravan-huippuihin.

Kirkasvetinen Jukajärvi houkuttelee vesille

Kirkasvetinen Jukajärvi houkuttelee vesille

Juva Camping sijaitsee tasaisella paikalla Jukajärven rannalla. Alue on melojien suosiossa, sillä rannasta lähtee Oravareitti eli perhemelontaan sopiva melontareitti Juvalta Sulkavalle.

Kolkonjärven rannalla viihtyy

Kolkonjärven rannalla viihtyy

Rantasalmella sijaitseva Kuus-Hukkala on avoinna ympäri vuoden. Alue tarjoaa caravan-paikkojen lisäksi myös monentasoista mökkimajoitusta Pikku Hukka -mökeistä järvenrantamökkeihin.

Viimeisimmät arviot

Uusin arvio: Koskenselän Lomakylä

Todella viihtyisä järvenranta paikka rauhallisella paikalla. Pyöräilymatkan päässä Puumalan keskustasta. Alue siisti, samoin yleiset tilat. Suihkut ja wc:t riittävät ja siistit. Tiskauspisteitä vain yksi jossa ajoittain jonoa.
Paikkamerkinnät puuttuu joten hiukan vaikea sijoitella vaunua oikein.
Ystävällinen henkilökunta. Ravintola/kahvio auki ilta 24.00 asti. Siltakemmakoiden aikaan myöhempään

Caravan-lehden uusimmat jutut

Airstream teki suositusta matkailuvaunustaan ympäristöystävällisen erikoismallin

Airstream teki suositusta matkailuvaunustaan ympäristöystävällisen erikoismallin

Airstream Basecamp -matkailuvaunujen myynti tuskin tarvitsee Jenkeissä vetoapua erikoismalleilla. Perinteikäs yritys halusi kuitenkin kehittää yhteistyössä REI Co-op -nimisen suuren jälleenmyyjän kanssa Basecampistä erikoismallin.

Hymer esittelee konseptimallinsa tuotantoversion vuosia etuajassa

Hymer esittelee konseptimallinsa tuotantoversion vuosia etuajassa

Hymer esitteli vuoden 2019 Düsseldorfin Caravan Salon -näyttelyssä näkemyksensä siitä, miltä vapaa-ajanajoneuvo näyttää vuonna 2025. VisionVenture-konseptiauto on synnyttänyt niin suurta kiinnostusta, että siitä esitellään tuotantovalmis versio jo ennen tämän vuoden Düsseldorfin näyttelyä.

Matkailuvaunuvalmistaja Fendt ryhtyy yhteistyöhön varausalustan kanssa – tavoitteena saada lisää paikkoja karavaanareille

Matkailuvaunuvalmistaja Fendt ryhtyy yhteistyöhön varausalustan kanssa – tavoitteena saada lisää paikkoja karavaanareille

Perinteikäs Fendt aloittaa yhteistyön saksalaisen AlpacaCamping-varausalustan kanssa. Kyseessä ei ole paikkojen varaamisesta matkailuvaunulle tai -autolle perinteisille leirintäalueille.