Leirintäopas - Löydä lähistön alueet

  • Reittihaku on mahdollista vain kirjautuneille.

Karavaanari, huomioi Leirintäoppaan korjatut tiedot!

Painetun Leirintäoppaan tietoihin tehdään toisinaan korjauksia – ne löydät kootusti tältä sivulta. Korjaukset voit esimerkiksi tulostaa painetun oppaan väliin. Leirintäalueiden ja matkaparkkien tiedot perustuvat yhteyshenkilöille postitettuun kyselyyn ja näiden itse hallinnoimiin sisältöihin. Jos huomaat tiedoissa virheen, esitä muutostoivomuksesi toimitukselle palautelomakkeella.

Nyt kaikilla oppaan käyttäjillä on mahdollisuus kirjata omia kuulumisia karavaanireissuilta itselle tai muille. Jos haluat jakaa esimerkiksi vinkkejä parhaista leirintäkohteista tai tallentaa tunnelmapalan hienosta maisemasta, Leirinuotiolla tämä onnistuu.

Lue lisää kuulumisia

Uusimpia reissukuulumisia

Sf-c Kangaslampi Nastola. Loisto paikka hyvin hoidettu alue. Varsinkin keittiö tilat todella hyvät. Erikoisuutena mönkkäri kuljetus saunalle. Saunojat vaan perä kärryyn kyytiin ja menoksi. Ensimmäinen… lue koko päivitys.

Loved 0 times

11 kuukautta sitten

Ne ketkä tykkäävät samoilla luonto poluilla ja kansallispuistoissa mainio paikka tosin matkaparkki aika epätasainen. Kaunis maisema varsinkin näköala paikalta Helvetin kolussa lue koko päivitys.

Loved 3 times

11 kuukautta sitten

Leirintäalueiden esittelyt

Caravan-lehti kiertelee leirintäalueita ympäri Suomea. Alla ovat uusimmat alue-esittelyt, kaikkia esittelyitä voit selata ja lukea tällä sivulla.

Pitsaa ja aktiviteetteja kanjonissa

Pitsaa ja aktiviteetteja kanjonissa

Pohjanmaan lakeuksilla harjumaiset ja rotkomainen laakso yllättävät. Pitkämön seudulla kohoaa harjuja, ja alhaalla rotkomaisen laakson pohjalla virtaa vuolas joki.

Kehittyvä ja kaunis Koivulehto

Kehittyvä ja kaunis Koivulehto

Lappajärvi on harvinainen tekojärvi. Maahan törmännyt meteoriitti muotoili sen noin 80 miljoonaa vuotta sitten.

Komea ja viihtyisä Kalajärvi

Komea ja viihtyisä Kalajärvi

Kalajärven caravan-alue on SF-Caravan Seinäjoen seutu ry:n omistama alue, joka sijaitsee noin 30 kilometriä Seinäjoelta etelään. Pohjanmaalaisella vaatimattomuudella alueen sanotaan olevan ”komia ja viihtyysä alue uimakelpoosen ja kalaasan järven rannas”.

Viimeisimmät arviot

Uusin arvio: Kyyjärvi Camping

Ottaen huomioon, että paikka oli ensin 10 vuotta käyttämättömänä ja nytkin on sen jälkeen vasta toinen kesä aluillaan niin kyllä tää pariskunta on saanu paikat siinä ajassa ihan minttiin. Palvelu on todella hyvää ja rempseän letkeää. Baarin puoli on näkemisen arvoinen kaikkine väreineen ja entisajan tavaroineen joissa voipi olla "jonneille" selittämistä. Vessat ja suihkut ovat siistejä ja nykyaikaisia. Kemsan ja harmaaveden tyhjennys tapahtuu toistaiseksi vielä samaan paikkaan, mihin vieraatkin laskevat omat orgaaniset oheistuotteensa. Asia kuulemma korjaantuu lähivuosina. Raikasveden täyttökin ajokkiin tapahtuu kanisterit kädessä periaatteella. Sähkötolpissa on vielä vanhat sukorasiat, eli adapterii tarvitaan. Koirien kanssa löytää jonkunlaiset lenkkiväylät niin ettei naapurien tonteille tarvitse mennä. Kokemisen arvoinen paikka kyllä on. Suosittelen.

Caravan-lehden uusimmat jutut

Kesällä Sallan kansallispuistossa on käynnissä monia rakennustöitä – maastopalveluihin tulossa parannuksia

Kesällä Sallan kansallispuistossa on käynnissä monia rakennustöitä – maastopalveluihin tulossa parannuksia

Pahanojankuru saa kesän aikana uuden autiotuvan, joka verhoillaan hiilletyllä kierrätetyllä puulla. Tupa on mahdollisesti retkeilijöiden käytössä loppusyksystä.

Makitalta akkukäyttöinen mikroaaltouuni

Makitalta akkukäyttöinen mikroaaltouuni

Makita valmistaa akkukäyttöisten työkalujen lisäksi moninaisia muita laitteita, joista työmaiden lisäksi voi olla satunnaista iloa jollekin myös vaikkapa automatkailussa, puutarhassa tai mökillä. Makitan XGT-akkusarjassa on jo yli 100 tuotetta.

Moni suomalainen aikoo vähentää kesän matkojaan – inflaatio yksi syy

Moni suomalainen aikoo vähentää kesän matkojaan – inflaatio yksi syy

Ifin huhtikuussa toteuttaman kyselytutkimuksen mukaan peräti 41 prosenttia suomalaisista kokee, että inflaatio on vaikuttanut tulevan kesän lomasuunnitelmiin. Suomalaiset kertovat matkustavansa tänä kesänä vähemmän tai etsivänsä aiempaa edullisempia vaihtoehtoja.